fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 29 Ianuarie 2022

O femeie din Brașov, fără nicio problemă psihică, a stat câțiva ani închisă într-un spital de psihiatrie. Doi soți care pretindeau că sunt foarte apropiați de respectiva femeie au reușit să o declare în acte bolnavă. Totul ca să pună mâna pe apartamentul ei, pe care ulterior, cei doi l-au vândut.

Publicat in Sanatate
Rusia își aprovizionează cu rezerve de sânge trupele aflate la granița cu Ucraina, un indiciu foarte serios că Moscova se pregătește de o invazie militară.

Publicat in Eveniment
Un bărbat a fost împușcat în frunte în Popești-Leordeni și a ajuns la spital. Medicii i-au extras o bilă iar Poliția încearcă să găsească trăgătorul.

Publicat in Social
Un copil de 11 ani, cel mai probabil lovit de o mașină, a fost găsit sâmbătă în comă la marginea unui drum din localiatea Deleni, județul Iași.

Publicat in Sanatate
Consilierul local în Partidul Mişcarea Populară Dinu Gheorghe, implicat în altercaţia de la Mogoşoaia, şi-a dat demisia din partid. Ulterior, primarul PNL din Mogoşoaia a anunțat că i-a cerut demisia din partid şi din Consiliul Local consilierului Valentin Ene.

Publicat in Administratie Locala
Fostul patron al echipei FC Brașov, Ioan Neculaie, a fost prins de polițiștii din Grecia. El a fost condamnat de judecătorii români, însă a fugit din țară înainte că ofițerii de la noi să ajungă la locuința lui.

Publicat in Justitie
Un bărbat de 60 de ani din localitatea dâmboviţeană Ghineşti a sunat, sâmbătă, la 112, şi a anunţat că şi-a înjunghiat mortal vecinul în vârstă de 64 de ani, informează IPJ Dâmboviţa.

Publicat in Justitie
Sala de curs a unui liceu din Ploiești a devenit sală de petrecere, unde elevii au fost surprinși cum fumau, găteau mici, dar se jucau şi cu focul, la propriu.

Publicat in Educatie
Fostul primar al comunei Talpa Benone Rababoc, fost profesor de educaţie fizică, licenţiat în Drept, care după 24 de ani la conducerea Primăriei a pierdut alegerile, în 2020, a devenit, vineri, subprefect al judeţului Teleorman.

Publicat in Administratie Locala