fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 11 Martie 2022

Un pilot rus capturat de ucraineni, prezentat ca fiind locotenent-colonelul Maxim Krishtop, comandant adjunct al regimentului 47 de aviație din Rusia, a afirmat într-o înregistrare video că a promit ordin să bombardeze zone rezidențiale, potrivit newsweek.com, care citează agenția ucraineană interfax.

Publicat in Eveniment

Singură și lipsită de apărare, o femeie de 54 de ani din județul Iași a avut parte de o zi de coșmar. Un recidivist, în vârstă de 46 de ani, a intrat peste ea în casă, a bătut-o și a batjocorit-o mai bine de 12 ore.


Publicat in Justitie

Biroul ONU pentru drepturile omului spune că a primit „informații credibile” cu privire la mai multe cazuri în care forțe ruse au folosit muniție cu dispersie în zone populate din Ucraina, adăugând că utilizarea unor astfel de arme ar putea constitui crime de război, relatează Reuters.


Publicat in Panorama

România a fost „extraordinară în generozitatea şi curajul” demonstrate în contextul conflictului Rusia - Ucraina, a declarat, vineri, la Palatul Cotroceni, vicepreşedintele SUA, Kamala Harris, în cadrul conferinţei comune de presă cu preşedintele Klaus Iohannis.


Publicat in Presedintie

Un bărbat din Mehedinţi a fost reţinut de procurorii DIICOT pentru că a înfiinţat o cultură de cannabis într-o comună din judeţ, drogurile ce urmau a fi obţinute fiind destinate comercializării.


Publicat in Social
Bărbatul care a agresat, miercuri seara, o șoferiță la o benzinărie din Iași a fost arestat. Tânăra de 22 de ani a fost lovită cu capul de geamul mașinii sale după ce ar fi depășit rândul de autoturisme care așteaptau la coadă.

Publicat in Justitie

IULIUS continuă demersurile de sprijinire a refugiaților din Ucraina, alături de alte companii responsabile şi membri ai societății civile. Astfel, de astăzi, Iașul este primul oraș din România care are propria platformă cu oportunităţi de angajare şi informaţii utile, dedicate celor care doresc să rămână aici. „Ukrainians in Iaşi” este o acţiune inițiată de ThinkOut și Namogo, cu sprijinul grupulului IULIUS.


Publicat in Joburi

Războiul lui Vladimir Putin împotriva libertății de exprimare în Rusia a avut parte de o surpriză mare, joi, după ce invitații de la televiziunea susținută de Kremlin au sfidat Moscova.


Publicat in Panorama

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a dat ordin, vineri, armatei sale să înlesnească trimiterea unor combatanţi „voluntari” în Ucraina.


Publicat in Eveniment

Joi, 17 martie 2022, ora 19,00 – Corul Academic „Gavriil Musicescu” al Filarmonicii “Moldova” Iași va susține un concert deosebit în Sala Eduard Caudella – Casa Balș, sub bagheta dirijorului BOGDAN COJOCARU.


Publicat in Social
Pagina 1 din 3