fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 18 Martie 2022

Imagini surprinse din dronă arată cum a lovit armata ucraineană miercuri - din nou - aeroportul de lângă Herson, controlat de ruși, care țin acolo mai multe elicoptere de luptă, distrugând patru dintre ele și provocând daune la alte trei, potrivit contului de Twitter Ukraine Weapons Tracker, ce documentează desfășurarea invaziei declanșate de Vladimir Putin.


Publicat in Social

Părinţii proprietarului unui garaj din Scoţia au fost surprinşi să afle că fiul lor nu i-a mai aşteptat la aeroport la revenirea din vacanţă pentru că a plecat să lupte în Ucraina, relatează dpa.


Publicat in Panorama

Vladimir Putin a justificat vineri invazia rusă în Ucraina, promiţând zecilor de mii de simpatizanţi ai săi adunaţi la un miting pe stadionul Lujniki din Moscova, care agitau drapelul naţional, că obiectivele Kremlinului vor fi atinse în Ucraina.


Publicat in Eveniment

Rusia rămâne în afara tuturor competițiilor de fotbal organizate de FIFA și UEFA. Tribunalul de Arbitraj Sportiv i-a respins, pentru moment, Rusiei cererea de suspendare a sancțiunilor impuse de cele două foruri europene.


Publicat in Fotbal international

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat, vineri, după ședința de Guvern noi măsuri de protecție față de creșterea prețurilor la energie.


Publicat in Guvern

Procurorul-șef european Laura Kovesi a fost în Ucraina, la Kiev, unde s-a întâlnit cu procurorul general Iryna Venediktova. Cele două au discutat inclusiv despre percheziția, arestarea și confiscarea averilor criminalilor de război.


Publicat in Justitie

Incident extrem de grav la Centrul Secundar de Instruire de la Smârdan, din apropiere de Galați. Un militar de numai 35 de ani a murit strivit de un tanc.


Publicat in Social

Fundaţia „Împreună Pentru Solidaritate Socială" din Piatra-Neamţ a achitat deplasarea a 183 refugiaţi ucraineni cu avionul de la Iaşi la Frankfurt.


Publicat in Social
Organizatorii secțiunii design din cadrul Romanian Creative Week (RCW), cel mai important eveniment dedicat industriilor creative românești, care se va desfășura în ansamblul mixt Palas Iași, în perioada 20 – 30 mai 2022, au anunțat, în premieră, o parte dintre surprizele pregătite pentru ediția din acest an. Festivalul de design vestimentar va avea două secțiuni: Romanian Fashion Week (RFW), dedicat prezentării colecțiilor a zeci de designeri consacrați, dar și tineri, și RE:CUT, o expoziție inedită de fashion. 

Publicat in Timp Liber

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bucureşti - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Structura Centrală,  au documentat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit de trafic de droguri de risc.


Publicat in Social
Pagina 1 din 3