fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 19 Martie 2022

Peste 3.000 de cetățeni ucraineni au reușit să se angajeze cu formele legale în România din 24 februarie, când a început războiul din Ucraina și până în prezent.


Publicat in Social
Accident teribil în județul Vaslui. Doi frați gemeni în vârstă de 12 ani au ajuns în stare gravă la spital răniți de un stâlp care a căzut peste ei în curte după ce a fost dărâmat de un camion. Unul dintre copii este în stare gravă şi va dus cu elicopterul SMURD la Iaşi.

Publicat in Sanatate

Un poliţist prahovean este acuzat că ar fi agresat un minor în sediul secţiei de Poliţie, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă, iar Biroul de Control Intern al IJP Prahova a declanşat o cercetare prealabilă în acest caz.


Publicat in Justitie

Un comandant militar rus a fost ucis în orașul ucrainean Cernobaevka în urma unui atac de artilerie, a anunțat sâmbătă Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina într-o postare pe Facebook și citată de BBC.


Publicat in Eveniment

Presa locală din Ucraina relatează că jurnalista Victoria Roșchina este dată dispărută și se speculează că aceasta ar fi fost răpită de către serviciul de securitate al Rusiei, FSB.


Publicat in Social

Omul de afaceri Nuredin Beinur a fost împușcat, sâmbătă dimineață, cu bile de cauciuc într-un restaurant din Sectorul 1 al Capitalei.


Publicat in Justitie

Bombardamentele continuă pe mai multe fronturi în Ucraina. O situaţie de-a dreptul disperată este în Mariupol, unde luptele între cele două tabere au ajuns până în centrul oraşului.


Publicat in Eveniment