fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 25 Martie 2022

Alți doi comandanți ruși de rang înalt au fost uciși - unul dintre ei se pare că a murit după ce a fost atacat chiar de soldații săi, a declarat un oficial occidental, citat de BBC. Potrivit imaginilor, acesta ar fi fost călcat cu tancul.

Publicat in Panorama
Autoritățile poloneze organizează sâmbătă și duminică pe stadionul național din Varșovia, un weekend dedicat refugiaților ucraineni. Evenimentul are loc pentru ca refugiații să poată primi mai rapid și mai ușor bani pentru copii, pentru început, câte 105 euro pe lună.

Publicat in Panorama
Unul dintre consilierii guvernului de la Kiev a declarat vineri că forțele armate ale Ucrainei vor trece la contraofensivă în urma victoriilor repurtate recent asupra forțelor rusești în jurul Kievului, relatează CNN.

Publicat in Eveniment
Compania națională de căi ferate din Finlanda a anunțat că, de luni, nu va mai circula niciun tren între Helsinki și Sankt Petersburg. Astfel se închide una dintre ultimele rute de transport public pentru ruși către Uniunea Europeană.

Publicat in Eveniment
După ce a fost declarat colaborator al Securității de către Înalta Curte, fostul președinte Traian Băsescu a ajuns la spital.

Publicat in Sanatate
Din cauza unor facturi neachitate de fosta conducere, Primăria comunei Golăiești, din județul Iași, riscă să fie executată silit. Terenul și clădirea în care lucrează salariații ar putea fi scoase la vânzare, dacă datoria de aproape un milion de lei nu este plătită.

Publicat in Administratie Locala
Imagini video cu un proiectil care cade în mijlocul unei mulțimi de oameni care stau la coadă pentru a primi ajutoare în Harkov au apărut pe rețelele sociale.

Publicat in Social
Kievul a anunţat vineri că forţele sale au ucis în lupte încă un general rus, de această dată în sudul Ucrainei, transmite AFP.

Publicat in Eveniment
Romanian Creative Week (RCW) anunță una dintre surprizele pregătite pentru cea de-a doua ediție, programată la Iași, în perioada 20 - 30 mai 2022: CATEDRAL, eveniment care îmbină muzica și artele vizuale, cu un line-up curatoriat de Summer Well.

Publicat in Timp Liber
Electroneuromiografia permite evaluarea nervilor periferici și/sau a activității musculare, reprezentând o investigație neurofiziologică complementară examenului clinic. Testarea cuprinde două părți: studiul conducerii nervoase și miografia.

Publicat in Sanatate
Pagina 1 din 3