fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 26 Martie 2022

Armata ucraineană spune că a reușit capturarea unei celebre lunetiste sârbe, Baghera, care luptă de mai mulți ani de partea separatiștilor ruși din Donbas și care ar fi ucis peste 40 de ucraineni, printre care prizonieri și civili, potrivit agenției de presă a ministerului Apărării, ArmyInform.

Publicat in Panorama
Liderul vestitei echipe de acrobaţii aeriene „Iacării Acrobaţi” şi-a pierdut viaţa sâmbătă după-amiază, după ce s-a prăbuşit cu un aparat de mici dimensiuni pe un câmp, din judeţul Prahova.

Publicat in Social
Jack Osbourne, fiul legendei rock Ozzy Osbourne, este unul dintre numeroșii membri ai comunității rock și metal care s-au oferit să ajute Ucraina într-un fel sau altul.

Publicat in Social
Colegiul Medicilor din Vaslui a fost sesizat cu o plângere de către o pacientă din judeţ, care a anunţat că îşi va da şi în judecată medicul de familie pentru a-i cere daune. Asta după ce şi-a sunat medicul de familie, iar acest lucru l-a deranjat teribil. Supărat, medicul a vrut să-şi sune asistenta pentru a-i spune ce crede despre pacienta sa. Numai că numărul format a fost tot al pacientei, care a auzit cum medicul o înjura de mama focului şi a înregistrat convorbirea.

Publicat in Moldova
Un caz șocant a avut loc la Brașov, acolo unde autoritățile au descoperit trupul neînsuflețit al unui copil de 11 ani. Băiatul a fost găsit spânzurat, potrivit realitatea.net.

Publicat in Social
România cumpără primele trenuri în ultimii 15 ani. Garniturile vor fi achiziționate de la societatea Alstom din Franța, iar contractul de 263 de milioane de euro, fără TVA, prevede și mentenanța lor pe o perioadă de 15 ani. Noile trenuri vor avea o viteză maximă de 160 de km/h, iar prima garnitură ar putea ajunge în țara noastră la finalul anului viitor, scrie Europa FM.

Publicat in Administratie Locala
O șoferiţă de 21 de ani din Buzău a scăpat cu viață ca prin urechile acului după ce camioneta pe care o conducea a fost spulberată de un tren.

Publicat in Social