fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 03 Martie 2022

Este memorabil momentul în care premierul României, Nicolae Ciucă, a ajuns la Vama Siret, vineri seara, iar reprezentanții fundațiilor și oamenii simpli, care deja se ocupau de două zile de refugiați, i-au spus că statul nu s-a organizat și nu a făcut nimic concret. Aproape la fel este și la Iași, unde spațiile Direcției de Asistență Socială stau libere, în vreme ce privații se organizează cum pot și cazează oameni rămași fără nimic din cauza războiului. „Avem toate locurile ocupate, nu putem să primi refugiați dându-i afară pe beneficiarii noștri”, spune directoarea DAS Iași, Luminița Munteanu. Doar că informațiile sunt contradictorii. Sunt locuri disponibile în toate centrele – imaginile și mărturiile o dovedesc, există și mașini pentru transport, care stau în curtea instituției în loc să fie acum în punctele fierbinți, să preia oameni.

Publicat in Reportaje
Este memorabil momentul în care premierul României, Nicolae Ciucă, a ajuns la Vama Siret, vineri seara, iar reprezentanții fundațiilor și oamenii simpli, care deja se ocupau de două zile de refugiați, i-au spus că statul nu s-a organizat și nu a făcut nimic concret.  Aproape la fel este și la Iași, unde spațiile Direcției de Asistență Socială stau libere, în vreme ce privații se organizează cum pot și cazează oameni rămași fără nimic din cauza războiului. „Avem toate locurile ocupate, nu putem să primi refugiați dându-i afară pe beneficiarii noștri”, spune directoarea DAS Iași, Luminița Munteanu. Doar că informațiile sunt contradictorii. Sunt locuri disponibile în toate centrele – imaginile și mărturiile o dovedesc, există și mașini pentru transport, care stau în curtea instituției în loc să fie acum în punctele fierbinți, să preia oameni.

Publicat in Slideshow HOMEPAGE

În plină invazie rusă a Ucrainei, centrala nucleară din Zaporijjia, cea mai mare din țară, dar și din Europa, a fost capturată de ruși, după ce a fost bombardată intens azi-noapte.

Prim-ministrul Marii Britanii, Boris Johnson, a cerut o reuniune de urgență a Consiliului de Securitate al ONU în următoarele ore pentru a discuta despre această situație.

Orașul Mariupol este înconjurat și supus bombardamentelor necontenite ale artileriei ruse.

Trupele belaruse ar fi primit ordin să intre în Ucraina

Imagini LIVE din Kiev


Publicat in Eveniment

Bombardamentele ruse au distrus complet Iakovlivka, o aşezare cu 600 de locuitori din regiunea Harkov, în estul Ucrainei, potrivit procuraturii generale din oraş, citată de Suspline Tv, informează joi EFE.


Publicat in Social

Site-ul companiei petroliere ruse Lukoil.com, precum şi cele ale subsidiarelor din România, lukoil.ro şi petrotel.lukoil.com, nu mai funcţionează joi seara, după ce grupul a publicat un mesaj în care cere încheierea războiului din Ucraina.


Publicat in Eveniment

Fostul primar Ionel Onofraş ar fi hărţuit trei minore iar pe una ar fi obligat-o să îi facă sex oral. Minorele veneau la studioul foto al acestuia, scrie „Ziarul de Iași”


Publicat in Justitie

Peste 1.100 de refugiaţi din Ucraina au ajuns joi în Gara Cristeşti Jijia, majoritatea acestora fiind cetăţeni azeri aflaţi în tranzit spre Azerbaidjan.


Publicat in Social

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut joi statelor occidentale să sporească sprijinul militar pentru ţara sa, susţinând că dacă Ucraina va fi înfrântă de Rusia aceasta din urmă va ataca apoi restul Europei de Est, începând cu statele baltice.


Publicat in Eveniment

Crește bilanțul morților după atacul rusesc din Cernihov la 22 de decese.


Publicat in Social

Bunica ucraineană cu un topor în mână a cucerit rețelele de socializare. Într-un videoclip apărut initial pe TikTok ea apare cum îi amenință pe invadatorii ruși să iasă de pe pământul ei, scrie Obozrevatel.


Publicat in Social
Pagina 1 din 4