fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 05 Martie 2022

Social-democrații ieșeni au distribuit bunurile donate în cadrul campaniei umanitare organizate în județ. Bunurile au fost  transportate la Vama Siret, iar o parte au ajuns inclusiv în zona Cernăuți.


Publicat in Politica Locala

Soldatul ucrainean care a doborât avionul rusesc Su-35 deasupra orașului Cernihiv a lucrat la Ukrposhta (Serviciul poștal ucrainean) înainte de a fi mobilizat, scrie Obozrevatel, citat de Știrile Pro TV.


Publicat in Social

Hotelurile, pensiunile și alte spații de cazare private și publice, care găzduiesc refugiați, vor primi bani de la stat pentru aceste cheltuieli. 100 de lei pe noapte - la privat, și 50 de lei - la stat, a anunțat azi premierul Nicolae Ciucă.


Publicat in Social

Guvernul italian a sechestrat bunuri în valoare de 140 de milioane de euro în aplicarea sancţiunilor internaţionale impuse oligarhilor ruşi, printre care se numără confiscarea a două iahturi, o vilă şi mai multe proprietăţi de lux ale unor oameni de afaceri apropiaţi preşedintelui rus Vladimir Putin.


Publicat in Panorama

Forţele ruse au preluat controlul asupra unui spital de psihiatrie cu 670 de pacienţi din oraşul Borodianka, regiunea Kiev, din centrul Ucrainei, a declarat sâmbătă pentru presa locală guvernatorul regional Oleksii Kuleba, relatează Reuters.


Publicat in Social

Cei opt militari care au căzut la datorie în accidentele aviatice din județul Constanța vor fi înmormântați astăzi cu onoruri militare. Aceștia au fost înaintați în grad, post-mortem, de ministrul apărării naționale și au fost decorați de Președintele României. Trupurile neînsuflețite a șase dintre ei au fost depuse la muzeul Marinei din Constanța, iar eroii de la forțele Aeriene au plecat spre București și Argeș.


Publicat in Social

Moscova i-a avertizat pe străinii care intenţionează să lupte împotriva forţelor ruse în Ucraina că nu vor avea statut de prizonieri de război şi vor fi aduşi în faţa justiţiei sub acuzaţii penale dacă sunt capturaţi, relatează joi agenţiile DPA şi TASS.


Publicat in Panorama

Un jurnalist britanic al postului Sky Newsa fost rănit după ce trupele ruse au deschis focul asupra mașinii echipei sale de filmare, la unul dintre punctele de control din apropiere de capitala Kiev.


Publicat in Social

Forțele de ocupație au continuat bombardamentele în mai multe orașe, după ce trupele rusești au capturat Herson.

Deși vineri la prânz rușii păreau să își fi însușit și Nikolaev, până seara ucrainenii au reușit să împingă invadatorii la perferia localității.

Podul feroviar care leagă Transnistria de Ucraina a fost aruncat în aer, pentru a preveni o invazie din teritoriul separatist pro-rus

Facebook și Twitter au fost interzise în Rusia

Noi bombardamente asupra Kievului, vineri seara

Într-un discurs extrem de dur, președintele Volodimir Zelenski acuză NATO că i-a dat undă verde lui Vladimir Putin să bombardeze Ucraina refuzând să instituie o zonă de interdicție aeriană

Imagini LIVE din Kiev


Publicat in Eveniment