fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 16 Aprilie 2022

O bucureşteancă a fost amendată cu 5.000 de lei pentru faptul că nu şi-a sterilizat câinele, informează Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti, sâmbătă, într-o postare pe Facebook.

Publicat in Social
Un tânăr în vârstă de 26 de ani din Ucraina a fost prins la graniță când încerca să părăsească țara îmbrăcat în haine de femeie.

Publicat in Panorama
PSD rămâne pe primul loc în opțiunile electorale ale românilor, potrivit unui sondaj CURS. Social-democrații ar obţine 35% din voturi dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare. PNL ar obține 23% din voturi, în creștere față de lunile anterioare. AUR, în schimb, a ajuns aproape la jumătate față de ianuarie, cu 12%.

Publicat in Parlament
Un grup de medici veterinari din Botoşani care se implică de ani buni în tratarea gratuită şi salvarea animalelor fără stăpân sau abuzate au semnalat un incident şocant petrecut pe străzile din municipiul reşedinţă de judeţ. 

Publicat in Moldova
O tânără din Iaşi a fost reţinută, după i-a furat unui bărbat suma de 16.000 de lei, bani câştigaţi la jocuri de noroc, femeia propunându-i să întreţină relaţii sexuale.

Publicat in Social
Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, a rămas fără permis de conducere. El a fost prins de poliție conducând cu 108 km la oră pe drumul national 69, Timișoara – Arad, în condițiile în care limita de viteză este de 90 de km la oră, transmite Radio Timișoara.

Publicat in Social
Sărbătoarea Intrării Domnului în Ierusalim are loc în duminica dinaintea Învierii Domnului (a Sfintelor Paşti), și este cunoscută şi sub numele de Duminica Floriilor sau Duminica Stâlpărilor.

Publicat in Social
Doi slovaci care erau urmăriţi internaţional pentru apartenenţă la un grup infracţional organizat şi trafic de droguri şi cercetaţi pentru planificarea unui omor la comandă, au fost prinşi într-un hotel din Satu Mare, anunţă IGPR.

Publicat in Social