fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 19 Aprilie 2022

Vești triste pentru ieșeni și pentru iubitorii de istorie: Hanul Trei Sarmale a fost demolat!

Publicat in Social
Dan Marian, unul din vicepreședinții Consiliului Județean Vaslui, ales cu sprijinul PRO România, ALDE și PSD, a vorbit folosind un limbaj suburban la adresa unui jurnalist Vremea Nouă care a scris despre amenzile fiului politicianului.

Publicat in Moldova
Comandantul batalionului separatiștilor pro-ruși din estul Ucrainei, Mikhail Kișcik, a fost ucis, scrie BBC. Mai cunoscut sub porecla Mișa Cecenul, Kișcik a murit în timp ce trupele ruse și forțele separatiștilor au început un nou asalt împotriva armatei ucrainene, în estul țării.

Publicat in Eveniment
Elena Udrea va fi adusă în ţară după ce hotărârea unei instanţe bulgare privind extrădarea sa rămâne definitivă, a declarat, marţi, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode.

Publicat in Guvern
Centrul European pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (ECDC) a anunțat marți că mai multe cazuri de hepatită infantilă de origine necunoscută, identificate pentru prima dată în Marea Britanie, au fost depistate la copii din alte patru țări europene, transmite AFP, conform HotNews.

Publicat in Sanatate
Imagini de o violență rară au fost surprinse de camerele de supraveghere, într-un club din orașul Flămânzi, din județul Botoșani.

Publicat in Moldova
Doi copii de 9 şi 10 ani au ajuns, marţi, la Spitalul de Pediatrie din Galaţi, cu arsuri la membrele superioare, în urma unei explozii produse în bucătăria unui apartament, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Publicat in Moldova
Tribunalul districtual din Blagoevgrad (sud-vestul Bulgariei) a aprobat, marţi, predarea fostului ministru român al turismului şi dezvoltării regionale Elena Udrea către autorităţile române, punând astfel în executare mandatul de arestare european emis de o instanţă din Bucureşti pe 7 aprilie, a indicat tribunalul bulgar într-un comunicat, transmite BTA.

Publicat in Justitie
Pentru ca sărbătorile pascale să constituie prilej de bucurie și pentru semenii noștri mai greu încercați de soartă,  Fundația „Antibiotice – Știință și Suflet” a adus bucurie în inimi și în casele a 20 de familii din Iași și localitățile limitrofe - Dumești, Mogoșești, Iepureni, Andrieșeni, Traian Bivolari, Bivolari și Dancu. 

Publicat in Social
Organizația municipală Suceava a partidului USR a anunțat luni  declanșarea procedurilor pentru demiterea prin referendum a primarului municipiului Suceava, Ion Lungu, informează ȘtiriSuceava.net.

Publicat in Administratie Locala
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30