fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 08 Aprilie 2022

Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către reprezentanții unei instituții medicale din oraș, cu privire la faptul că în cadrul unei intervenții chirurgicale, efectuată joi, au extras din stomacul unui bărbat de 35 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, un lingou de aliaj galben.

Publicat in Social
Purtătoarea de cuvânt a ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a făcut o declarație bizară la o conferință de presă. Ea a spus că Rusia a invadat Ucraina pentru că ucrainenii nu au vrut să împartă cu rușii proprietatea asupra originii borșului, un fel de mâncare tradițional în regiune.

Publicat in Panorama
Militarii ucraineni au publicat noi imagini care arată amploarea conflictului din zona Mariupol. Imaginile furnizate de drone surprind momentul în care un blindat ucrainean distruge două tancuri ruseşti.

Publicat in Panorama
Masacrele odioase ale rușilor din orașele și localitățile ucrainene nu mai pot fi ascunse. Din ce în ce mai multe dovezi irefutabile ies la iveală. Autoritățile din Cernihiv vorbesc de cel puțin 700 de morți, mulți nu pot fi identificați încă. Este cel mai mare bilanț tragic deocamdată, după cel de la Bucea.

Publicat in Panorama
Bilanțul atacului cu rachete rusești asupra gării din Kramatorsk a urcat la 50 de morți, dintre care cinci copii, potrivit Le Figaro. Compania feroviară din Ucraina anunțase un precedent bilanț de 30 de morți și peste 100 de răniți, relatează BBC.

Publicat in Eveniment
O femeie în vârstă de 35 de ani, studentă la Universitatea Petrol și Gaze din Ploiești a fost transportată la spital noaptea trecută după ce a fost găsită pe strada Industriei din Ploiești dezbrăcată și cu o rană la picior, informează Observatorul Prahovean.

Publicat in Social
Boris Becker, fost lider ATP și câștigător a șase titluri de Grand Slam, a fost găsit vinovat în patru dintre cele 24 de capete de acuzare formulate împotriva sa în legătură cu falimentul personal declarat în 2017. Decizia luată vineri aparține unui tribunal londonez.

Publicat in Alte Sporturi
Anchetă la o școală din județul Galați, după ce mai mulți părinți au reclamat că șoferul microbuzului școlar le-ar fi pipăit fetițele și le-ar fi făcut propuneri indecente. Poliția face cercetări pentru agresiune sexuală. Și Inspectoratul Școlar anchetează cazul.

Publicat in Moldova
Procurorii bucureșteni au destructurat o grupare care contrafăcea haine aparținând unor branduri celebre în două fabrici, după care le vindea unor vedete și politicieni. Unul dintre cei 14 inculpați este acuzat și de viol.

Publicat in Social
Un funcționar public din cadrul Primăriei Pașcani este acuzat că cerea între 2.000 și 2.500 de euro pentru obținerea unor autorizații de construire sau intermedierea de angajări în instituție.

Publicat in Administratie Locala
Pagina 1 din 3