fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 13 Aprilie 2023

Primăria Iași, amendată de Poliție cu 7.250 de lei pentru că nu a desființat stația de taxi de la Select, deși i s-a cerut acest lucru încă din 2015


Publicat in Anchete

Primăria Iași, amendată de Poliție cu 7.250 de lei pentru că nu a desființat stația de taxi de la Select, deși i s-a cerut acest lucru încă din 2015


Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Deputatul fugar din Republica Moldova Ilan Şor a fost condamnat la 15 ani de închisoare cu executare. Sentinţa, pronunţată joi de Curtea de Apel, este definitivă şi executorie, transmite presa din Republica Moldova.

Publicat in Moldova
Un membru al Gărzii Naţionale Aeriene a SUA, suspectat că este autorul recentelor scurgeri de informaţii clasificate ale Pentagonului, va fi arestat joi la Massachusetts, a declarat o sursă agenţiei Reuters.

Publicat in Eveniment
Minorul în vârstă de 15 ani, implicat alături de alţi doi copii în tâlhărirea unui bătrân din localitatea buzoiană Căldărăşti, agresiune urmată de moartea victimei, avea discernământ în momentul comiterii faptei.

Publicat in Justitie
Un bărbat care a abandonat patru cățeluși pe o stradă din Scornicești a fost identificat și amendat de polițiști. Individul de 60 de ani a primit o amendă de 12.000 de lei.

Publicat in Social
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea Alinei Albu în funcţia de procuror-şef al DIICOT, pe o perioadă de trei ani, a transmis Administraţia Prezidenţială.

Publicat in Presedintie
Aproximativ 18.000 de vaci au fost ucise și o persoană a fost grav rănită după o explozie la o fermă de lapte din nordul statului american Texas, potrivit Fox News.

Publicat in Panorama
Un tânăr a fost condamnat la închisoare pe viață în Marea Britanie, pentru crimă, după ce mama sa l-a predat poliției când a aflat că fiul ei a ucis un adolescent de 16 ani, înjunghiindu-l în inimă, potrivit Daily Mail.

Publicat in Panorama
Medicul cardiolog Dan Tesloianu de la Spitalul „Sf. Spiridon" din Iaşi, pus sub acuzare de Parchetul General pentru că refolosea stimulatoare cardiace extrase din cadavre, a fost plasat în arest la domiciliu în urma unei decizii pronunţate, joi, de Tribunalul Bucureşti.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3