fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 04 Septembrie 2023

Un baron al drogurilor din Venezuela a fost „pedepsit” de un cartel pentru că ar fi furat droguri în valoare de peste 9,2 milioane de euro.

Publicat in Panorama
O femeie din Noua Zeelandă, care a suferit dureri cronice timp de 18 luni după ce a fost operată de cezariană, a fost găsită cu un instrument chirurgical de mărimea unei farfurii în abdomen.

Publicat in Panorama
Copiii unei femei de 70 de ani spun că mama lor a murit cu zile și formulează acuzații extrem de grave la adresa celor de la Spitalul Județean din Galați.

Publicat in Sanatate
Pompierii dâmboviţeni intervin, luni după-amiază, în municipiul Târgovişte, în cartierul Priseaca, unde au fost raportate scurgeri de gaz la un SKID GPL.

Publicat in Social
Curtea de Apel Bucureşti a admis luni acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de omul de afaceri Cătălin Lăscuţ cu procurorii DNA, acesta fiind condamnat la doi ani şi şase luni închisoare cu suspendare pentru trafic de influenţă şi spălare de bani, în dosarul mitei de 22 milioane euro de la Aeroportul Otopeni.

Publicat in Justitie
Cosette Chichirău, deputat USR de Iași, își anunță pe pagina sa de socializare demisia din partid. Ea spune că va candida la alegerile locale pentru funcția de primar.

Publicat in Administratie Locala
Este posibil ca populația umană să se fi menținut la aproximativ 1.300 de persoane timp de peste 100.000 de ani, iar acest blocaj al populației ar fi putut alimenta divergența dintre oamenii moderni, neanderthalieni și denisovani.

Publicat in Panorama
Părintele Simeon Zaharia, de la Mănăstirea Sihăstria, unul dintre cei mai iubiți duhovnici din România, a murit la vârsta de 95 de ani.

Publicat in Social
Un bărbat care și-a ucis copilul în vârstă de 4 luni și care fusese condamnat la moarte în urmă cu 26 de ani a fost găsit decedat în celula sa.

Publicat in Panorama
Patru persoane, între care un minor de 4 ani, au fost rănite într-un accident rutier produs pe DN 15, în localitatea Hangu, de un şofer beat şi fără permis de conducere, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

Publicat in Moldova
Pagina 1 din 2