fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 10 Iunie 2024

Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR) a obţinut toate cele 21 de locuri în Consiliul Local Sfântu Gheorghe, niciuna dintre celelalte şase formaţiuni politice participante la alegerile de duminică neîntrunind numărul necesar de voturi pentru a trece pragul electoral.

Publicat in Administratie Locala
Într-o comună din Arad, candidatul câștigător la primărie a obținut victoria la diferență de un vot de oponentul său.

Publicat in Administratie Locala
Avem Cod portocaliu de furtuni în nordul țării, iar meteorologii anunță furtuni și ploi cu tunete și fulgere, iar în sud este anunțat un Cod portocaliu de caniculă.  

Publicat in Vremea
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins luni, ca nefondată, plângerea depusă de Silvestru Şoşoacă împotriva ordonanţei procurorilor prin care a fost pus sub control judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, în dosarul în care este acuzat că a falsificat semnăturile pentru candidatura sa la Parlamentul European.

Publicat in Justitie
Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a anunţat luni că o instanţă din Malta a admis apelul parchetului şi a desfiinţat prima hotărâre a judecătorilor prin care se refuzase predarea fugarului Paul-Philippe al României, urmând ca acest caz să se rejudece.

Publicat in Justitie
Lotul echipei naţionale de fotbal a României a plecat, luni după-amiază, în Germania, cu o aeronavă charter a companiei Tarom, pentru a participa la Campionatul European (14 iunie-14 iulie).

Publicat in Fotbal international
Este o zi tristă pentru Iași, așa cum o resimt majoritatea celor care s-au prezentat ieri la vot. O majoritate clară i-a dat un vot de blam lui Mihai Chirica. Este o dezamăgire pe care mi-o transmiteți de când au început să apară rezultatele parțiale. Prin mașinăria infernală a alegerilor într-un singur tur și cu sprijinul direct sau indirect al unui candidat menit să-mi reducă voturile, Mihai Chirica redevine primar al orașului. Știu că sună a banc prost, dar e realitatea cifrelor. Asta e democrația de tip Belarus perpetuată de PSD, PNL, UDMR, fără tur 2.

Publicat in Administratie Locala
Farsa de la Iași: ieșenii s-au mobilizat să-l dea jos pe Chirica votând nu unul, ci doi candidați USR, dar le-a ieșit taman invers. Oamenii chiar au vrut să scape de el, dar e ca într-o comedie bufă, au votat împotriva lui până l-au salvat.

Publicat in Editorial
Noi, ieșenii, trăim într-o buclă. Astăzi ni se arată aceleași proiecte care au fost pomenite și în 2020 și chiar în 2016. Nimic nu s-a făcut în acest județ! Nicio realizare într-un județ de aproape 1 milion de locuitori!

Publicat in Politica Locala
Meteorologii anunţă că, până luni seară, vor fi furtuni şi instabilitate atmosferică în cea mai mare parte a ţării, fiind emise avertizări Cod galben şi Cod portocaliu - de vijelii puternice, în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, nordul Moldovei şi la munte. Totodată, sunt în vigoare Coduri galben şi portocaliu de caniculă, cu temperaturi de până la 37 de grade, în Moldova, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, sud-vestul Transilvaniei şi sudul Banatului. În Bucureşti, disconfortul termic va fi ridicat, dar spre seară sunt posibile ploi şi vijelii.

Publicat in Vremea
Pagina 1 din 3