fbpx
Portokal
Silk District lansează vânzările de apartamente. Lucrările la cel mai mare proiect integrat din Iași demarează în vară

Silk District lansează vânzările de apartamente. Lucrările la cel mai mare proiect integrat din Iași demarează în vară


40.000 mp de spații verzi. Parcări multi-level, cu acces direct către apartamente. Tavane înalte, ferestre de mari dimensiuni pentru un aport ridicat de lumină naturală. În centrul orașului, într-un cartier verde, lipsit de mașini

Silk District este un proiect unic de regenerare urbană care va transforma o mare platformă industrială neutilizată într-un cartier modern, de tip mixed-use. Lucrările la prima fază rezidențială vor începe la mijlocul anului 2021, iar lansarea vânzărilor are loc luna aceasta.

Silk District este cel de al treilea proiect rezidențial major dezvoltat de investitorul, dezvoltatorul și operatorul imobiliar Prime Kapital, celelalte două ansambluri rezidențiale fiind construite în București: Marmura Residence și Avalon Estate. 

Silk District se întinde pe o suprafață de aproximativ 100.000 m2 (10 ha), peste 40.000 m2 fiind dedicați spațiilor verzi, locurilor de joacă, aleilor și teraselor. În prima fază a proiectului, vor fi construite 315 studiouri și apartamente cu 2, 3 și 4 camere, dispuse în 40 de layout-uri unice, dar și aproximativ 400 locuri de parcare multi-level.

Apartamentele au un design curat, cu interioare ample, tip „open space”, fără stâlpi sau grinzi vizibile. Toate apartamentele, indiferent de tipologie, dispun de tavane înalte și ferestre de mari dimensiuni, ce permit un aport ridicat de lumină naturală. Fiecare unitate are acces la un balcon sau o terasă.

Proiectul introduce structuri de parcare tip „multi-level” integrate, ce permit accesul direct către apartamente, și servesc totodată drept element de design dinamic asigurând crearea unui cartier pietonal. 

Finalizarea clădirilor prevăzute în prima etapă este planificată pentru sfârșitul anului 2022.

Dezvoltatorii și-au propus să creeze aici o comunitate integrată, unde vei beneficia de avantajele proximității față de centrul orașului, locuind, totodată, într-un cartier verde, lipsit de mașini.

Localizare

Proiectul Silk District este situat pe Calea Chișinăului, nr. 22. Localizat aproape de centrul Iașului, beneficiază de o infrastructură foarte bună și de multiple conexiuni cu restul orașului prin rețeaua de transport urban. Silk District se află la doar 10 minute de mers pe jos de Campusul „Tudor Vladimirescu” și 20 de minute față de Palas.

Facilități

În completarea spațiului rezidențial, conceptul integrat al proiectului oferă servicii și funcții secundare, pentru a crea o comunitate urbană modernă și dinamică, un viitor punct de reper al orașului. Silk District va cuprinde spații de retail și servicii precum farmacie, curățătorie, spații educaționale, sală de fitness, restaurante, cafenea, spații de relaxare. Gândit ca un cartier pietonal, Silk District va incorpora încă din faze incipiente soluții de dezvoltare verzi, pentru funcționarea optimă și eficientă a clădirilor, precum stații de încărcare pentru mașini și biciclete electrice.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Martie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top