fbpx
Portokal
Proiectul premium Greenfield Copou: 1.096 de apartamente în cea mai bună zonă a Iașului

Proiectul premium Greenfield Copou: 1.096 de apartamente în cea mai bună zonă a Iașului


Va fi primul ansamblu rezidențial din Iași cu certificare BREEAM: clădiri cu un consum de energie egal aproape cu zero. În Greenfield va exista un centru spa, magazine, grădiniță și after-school. Sunt blocuri cu regim mic de înălțime, cu parcări exclusiv subterane, cu piste pentru biciclete și stații de încărcare pentru mașini electrice. Prețurile pornesc de la o ofertă specială de 1.270 euro/mp

Greenfield este numele unui nou proiect rezidențial integrat care va fi construit în cea mai râvnită zonă a Iașului, pe Aleea Sadoveanu, cu deschidere spre Grădina Botanică. Proiectul de 1.096 apartamente, în blocuri cu regim mic de înălțime, P+5, aparține companiei Impact Developer&Contractor, singurul dezvoltator imobiliar din România listat la Bursa de Valori București. Este unul dintre cele mai mari ansambluri rezidențiale din Moldova, întărind imaginea Iașului ca un centru regional în plină dezvoltare.

Iluminatul public va fi asigurat de panourile fotovoltaice

Greenfield Copou va fi primul ansamblu rezidențial din Iași gândit pentru a obține certificarea BREEAM Excellent. Standardul BREEAM este un sistem de certificare a clădirilor verzi recunoscut pe plan internațional, cei mai importanți parametri fiind: economia de energie, eficiența consumului de apă, reducerea emisiilor de CO2, îmbunătățirea calității mediului interior, administrarea resurselor și grija pentru impactul acestora. „Costurile utilităților vor fi semnificativ mai scăzute decât în alte condominii existente la ora actuală”, a punctat Tinu Sebeșanu, CEO Impact Developer&Contractor.
Clădirile vor avea un consum de energie egal aproape cu zero, respectând noul standard în construcția de locuințe, nZEB (nearly zero energy building), ce presupune un design sustenabil, tehnici de economisire a energiei și utilizarea de energie regenerabilă, precum panouri fotovoltaice.

În interiorul cartierului nu va exista trafic auto

Noul cartier este definit de armonia cu natura. 42% din suprafața terenului va fi alocată spațiilor verzi, asigurând zone de relaxare și spații de joacă pentru copii. În Complexul Greenfield va fi amenajat un centru spa, cu piscină acoperită și sală de fitness. Sustenabilitatea proiectului este întregită de parcarea exclusiv subterană, pe două niveluri, astfel că în interiorul ansamblului nu va exista trafic auto. Pentru a încuraja stilul de viață sănătos, sunt prevăzute piste și locuri de parcare pentru biciclete, dar și stații de încărcare pentru mașinile electrice.
„Ne dorim să închegăm în jurul acestui proiect o comunitate de oameni preocupați de calitatea vieții, de apropierea față de natură. Mixul de calități pe care Greenfield Copou îl oferă are potențialul de a-l transforma într-un reper al proiectelor rezidențiale din Iași”, a declarat Tinu Sebeșanu, CEO Impact Developer.

Facilități premium pentru o viață modernă

Cartierul Greenfield va fi securizat, cu acces controlat și va îngloba facilități specifice unei comunități moderne: 3.200 mp de spații de relaxare, prevăzute cu restaurant, piscină, lounge, cafenea, fitness&spa, spații comerciale. De asemenea, complexul va include grădiniță și after-school.
Apartamentele au o tipologie variată, de la studiouri, la 2, 3, 4 sau 5 camere și beneficiază de finisaje și dotări premium. În acest moment sunt disponibile la vânzare unitățile din prima fază de construcție, la un preț special de 1.270 euro/mp (fără TVA). Proiectul va demara în a doua jumătate a anului.

Impact Developer, listat la Bursă

Misiunea Impact Developer&Contractor este de a dezvolta proiecte sustenabile, la standard de calitate BREEAM Excellent, atât în București, cât și în marile orașe ale țării. Proiectele de referință ale dezvoltatorului sunt Greenfield Băneasa și Luxuria Residence, singurul ansamblu rezidențial din București cu Certificare BREEAM.
În 2020, Impact a demarat construcția unui proiect rezidențial premium la Constanța, Boreal Plus, format din 18 vile și 673 de apartamente. Impact continua dezvoltarea la nivel regional cu Greenfield Copou, ce cuprinde 1.096 de apartamente dispuse pe un teren de 5 ha.  


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top