fbpx
 
Reducerile fac echipă cu Sport Vision și Buzz Sneaker Station, la Iulius Mall Iași

Reducerile fac echipă cu Sport Vision și Buzz Sneaker Station, la Iulius Mall Iași


Cadouri, echipamente pentru sporturi de iarnă sau de interior și multe altele vei găsi în magazinele Sport Vision și Buzz Sneaker Station din Iulius Mall Iași! De câte ori ai spus că te apuci de sală „de la anul”? Acum, ai cel mai bun motiv să te ții de această promisiune deoarece, până pe 2 ianuarie 2022, ai reduceri de până la 50% pentru a începe noul an în cea mai bună formă și cu articole sportive excelente! Numai bune de mers la sală.

Anul 2021 se va încheia cu super reduceri la Sport Vision din Iulius Mall Iași! Până pe 2 ianuarie 2022 profită de prețurile mai mici cu până la 50%, pentru a fi pregătit de orice ți-ar putea aduce noul an! Sporturile de iarnă sunt vedetele sezonului, astfel, poți achiziționa echipamentul care îți va ține de cald pe pârtie sau la bulgăreală, ca în copilărie. Iar dacă vremea rece nu este pe placul tău, vei găsi, cu siguranță, și articole ce te vor ajuta să te antrenezi la sala sau acasă, în cele mai bune condiții. De Mid Season Sale le poți oferi și prietenilor produsele sportive mult visate de la Sport Vision sau poți să îți faci cadou ultimele modele de pantofi de alergare, de antrenament sau de zi cu zi, toate de la brandurile tale preferate!

În luna decembrie, vei găsi reduceri și la BUZZ Sneaker Station! Magazinul, disponibil în Iulius Mall Iași, te așteaptă, până pe 2 ianuarie 2022, cu prețuri reduse cu până la 40%, în cadrul campaniei Mid Season Sale! Vino în magazin și alege dintre multitudinea de modele de la branduri de top: de la sneakerșii cool, potriviți pentru plimbări prin oraș, până la ghetele călduroase, ce îți vor ține de cald în lunile reci ale anului. În plus, de Mid Season Sale poți cumpăra cadourile pentru prietenii tăi și să profiți de ofertele din magazin! Fie că își doresc de la Moș Crăciun hanorace trendy, jachete călduroase sau încălțăminte cool, la Buzz Sneaker Station dorințele se pot îndeplini!

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30