fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto: Facebook/Alex Dincof Foto: Facebook/Alex Dincof

Un tânăr român, campion la CS:GO, a fost găsit mort în Rusia. Mama sa: „Mi-e teamă că a fost ucis”


Alex, în vârstă de 22 de ani, se afla în Rostov Veliky și a căzut, în mod misterios, de la etajul nouă al unei clădiri.

Alex sau „Fusion”, cum era cunoscut în lumea lumea e-sportului, a căzut de la etajul nouă al unui imobil din Rostov Velikij, Rusia, la câțiva kilometri lacul Nero.

Băiatul, cunoscut în lumea e-sportului și considerat unul dintre cei mai buni jucători la nivel european la CS:GO, plecase la Rostov Velikij să-și vadă iubita pe care a cunoscut-o în septembrie, anul trecut, în cadrul unei competiții CS:GO la care participase.

Alex era stabilit în Italia împreună cu părinții săi.

Autoritățile ruse au calificat cazul drept „un accident”, fără a exclude sinuciderea. Ambele ipoteze sunt însă respinse de familia victimei: „Alex nu avea de ce să-și ia viața și nu înțeleg cum s-ar fi putut întâmpla un astfel de accident. Mi-e teamă că l-ar fi ucis cineva”, le-a spus mama lui, Ilie Tudorița Dincof, celor mai apropiați prieteni ai băiatului.

Ei au fost cei care au contactat ambasada Italiei în Rusia pentru a înțelege ce s-a întâmplat cu „campionul” lor și de ce la autopsia care a fost dispusă inițial ieri, există și un expert părtinitor, desemnat din familie. „Din păcate – explică prietenii – comunicarea cu autoritățile din Rostov Velikij nu are loc în timp real și, până în prezent, nu putem spune dacă autopsia a fost efectuată sau nu”.

Nu există o veste în privința repatrierii trupului tânărului campion, deși autoritățile diplomatice italiene au asigurat „o prezență și o inițiativă rapidă”.

Alex era un băiat vesel, adaugă prietenii săi.

„În CS:GO ajunsese la cote de excelență, atât de mult încât era considerat unul dintre cei mai buni sportivi europeni și atunci a întâlnit-o pe această fată. Când a plecat în Rusia, strălucea”.

A fost a doua lui experiență la Rostov Veliky. În septembrie, performanța sa sportivă stârnise admirație, atât de mult încât însuși președintele rus Vladimir Putin i-a felicitat pe sportivii din competiție și pe câștigători.

„Fusion” și-a început cariera în CS:GO în 2015 și ajunsese în fazele finale ale Milan Games Week. Din acel an a fost protagonistul unei urcări rapide în clasament, atât de mult încât a reușit să se întrețină financiar, doar practicând e-sport și călătorind în lung și în lat lumea pentru a concura.

Acum, vestea cumplită înconjurată de neîncredere și mister i-a lăsat familia și prietenii fără cuvinte.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Cartierul Austriac