fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Captură video: Youtube Captură video: Youtube

Cel puțin două persoane au murit în Olanda după ce un camion a intrat într-un grup de oameni adunați la un grătar (VIDEO)


Cel puţin două persoane au fost ucise, sâmbătă, şi alte câteva au fost rănite într-o localitate din apropiere de Rotterdam, după ce un camion a ieşit de pe şosea şi a lovit un grup care cina afară, conform informaţiilor oferite de poliţia olandeză.

Accidentul a avut loc sâmbătă seara, când un camion cu număr de înmatriculare spaniol a ieşit de pe carosabil la Zuidzijdsedijk, localitate situată la aproximativ 30 km sud de Rotterdam, informează AFP, citată de Agerpres.

„Camionul a intrat într-un grup de oameni care participau la un grătar în cartier", a informat poliţia din Rotterdam pe contul său de Twitter.

Un ofiţer de poliţie a declarat de la locul accidentului pentru postul local de radio Rijnmond că „cel puţin două persoane au fost ucise", dar că poliţia este în curs de a stabili bilanţul final.

În fotografiile făcute după accident se poate vedea că vehiculul implicat în accident este un camion ce aparţine companiei El Mosca, cu sediul în Spania.

Şoferul camionului, care nu a fost rănit, a fost reţinut şi se află în custodie, a transmis radio NOS.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: