fbpx
 
Foto: Bild Foto: Bild

Doi români cerșesc în Germania deghizați în Charlie Chaplin. Dorm pe străzi și speră ca de Crăciun să petreacă în familie


Deghizați în Charlie Chaplin, doi cerșetori români opresc traficul de pe străzile unui oraș din Germania, apoi așteaptă ca oamenii generoși care așteaptă să le dea ceva.

Cei doi români au fost de asemenea observați la semafoarele de pe Frankenschnellweg și la sistemul de facturare din Fürth.

Dar în spatele cerșitului se ascunde o poveste destul de tristă.

Unul dintre cei doi Chaplini este o românca, Maria, în vârstă de 28 de ani, iar celălalt este soțul ei, de 30 de ani. Împreună au două fiice, de 8 și 12 ani, și un băiat de 11 ani. Cei doi se plângă că în România nu au un loc de mună, de aceea au venit în Germania, la cerșit. „Pur și simplu nu există nicio muncă acolo”, a declarat Maria, conform site-ului german Bild.

Practic, cerșitul nu este interzis”, explică purtătorul de cuvânt al Poliției din zonă, Michael Petzold. „Intervenim doar atunci când există cerșetorie agresivă sau pretenții false. De exemplu, când cineva imită o persoană cu dizabilități, dar care se dovedește că arepiciorul legat la spate”.

În cazul familiei Chaplin este vorba de o performanță artistică, motiv pentru care astfel de cerșetori nu sunt deranjați.

Noaptea, cei doi soți dorm pe străzi și speră ca de Crăciun să aibă bani de cadouri pentru copiii, pentru a putea petrece sărbătorile în familie, acasă.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: