fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Cazul care a îngrozit Australia: O mamă a vrut să își ofere la schimb copilul nenăscut pentru un iPhone

Cazul care a îngrozit Australia: O mamă a vrut să își ofere la schimb copilul nenăscut pentru un iPhone


O femeie din Queensland a fost condamnată la nouă ani de închisoare pentru că, din neglijență, și-a lăsat cele două fiice mici să moară într-o mașină încinsă. Tot ea a vrut, în 2018, să își dea copilul nenăscut la schimb cu un iPhone 7.

O femeie din orașul australian Queensland a vrut să își schimbe copilul nenăscut cu un iPhone. Este vorba despre Kerri-Ann Conley, în vârstă de 30 de ani, care, în noiembrie 2019, a fost considerată un părinte potrivit și a primit custodia celor doi copii ai săi. Fiica de doi ani Darcy-Helen și Chloe-Ann, în vârstă de 18 luni, au murit 10 zile mai târziu.

Femeia era recunoscută ca fiind dependentă de metamfetamină. Și-a abandonat cele două fiice într-o mașină încinsă timp de mai bine de nouă ore, de la ora 4 dimineața până la ora 13:00, în căldura infernală din Queensland.

Ea a pledat vinovată de uciderea prin imprudență a celor două fiice ale sale și la finalul lunii februarie 2023 a fost condamnată la nouă ani de închisoare, arată Știrile PRO TV.

Instanța a luat la cunoștință despre moartea cumplită a celor două două fetițe, care au stat în temperaturi care au depășit 61,5 grade Celsius.

Curtea Supremă din Queensland a fost informată că în momentul în care paramedicii le-au scos pe cele două fete din vehicul, copilele aveau pielea desprinsă și erau pline de bășici.

De asemenea, instanța a fost informată că nu era prima dată când femeia își lăsa copiii singuri într-o mașină fierbinte, ci că, de fapt, acest lucru s-a întâmplat în mai multe rânduri.

Dar, în ciuda neglijenței sale incredibile și a disprețului total față de viața copiilor ei, Conley a pledat vinovată la acuzația mai mică de omor prin imprudență și crimă.

Dacă ar fi fost condamnată pentru crimă dublă, Conley s-ar fi confruntat cu o perioadă obligatorie de 30 de ani de detenție.

În schimb, cu timpul petrecut, Conley va fi aptă să fie eliberată condiționat anul viitor, în noiembrie, la cinci ani după ce și-a ucis cele două fiice.

Conform unui raport obținut de 9News, Conley a declarat Departamentului de Servicii pentru Copii că a vrut să își schimbe copilul nenăscut cu un iPhone 7 în iunie 2018.

Mai târziu, în acel an, ea a eșuat în repetate rânduri să se supună mai multor teste obligatorii de droguri. Ea a continuat să informeze autoritățile pentru siguranța copilului că a consumat metamfetamină.

Raportul a indicat, de asemenea, că la 6 noiembrie 2019, deci cu doar câteva săptămâni înainte ca cele două fete să moară, copilul ei cel mare, Darcy-Helen, a fost văzută alergând în jurul casei mamei sale cu un bong în gură.

Copilul a fost dus la spital după incident, unde medicii au constatat că era subponderală, palidă și suferea de diaree.

Și, în ciuda tuturor acestor lucruri, cele două fetițe au fost returnate de către instanță în grija mamei lor.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30