fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto: Poliția Germană Foto: Poliția Germană

Româncă însărcinată în 8 luni, dispărută de 3 luni, în Germania. A fost văzută ultima dată când și-a dus fiica la grădiniță


O româncă în vârstă de 39 de ani este căutată de mai bine de trei luni în Germania, după ce a dispărut. Femeia a fost văzută ultima dată pe 9 decembrie 2022, când și-a dus fiica de 2 ani la o grădiniță din Schwabach.

La mai bine de 14 săptămâni de la dispariția româncei, un „elicopter de poliție a percheziționat Canalul Main-Dunăre”, a precizat un purtător de cuvânt al Poliției din Franconia Centrală, potrivit infranken.de.

În ultimele câteva săptămâni, scafandrii au căutat alte secțiuni ale Canalului Main-Dunăre, însă căutările nu au avut succes. De asemenea, zona a fost verificată, marți dimineață, cu ajutorul unor drone de la sediul poliției.

Din 11 martie și până la sfârșitul lunii, traficul maritim pe Canalul Main-Dunăre a fost oprit din cauza operațiunilor de căutare.

Alexandra, care era însărcinată în opt luni la momentul dispariției, a fost văzută ultima dată pe 9 decembrie 2022, când și-a dus fiica de 2 ani la grădiniță, potrivit publicației Bild. Partenerul ei de viață a raportat dispariția în aceeași zi.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat că Alexandra a dispărut fără a lua cu ea niciun obiect personal, sugerând că poate fi vorba de un accident sau o crimă.

Anchetatorii se concentrează pe doi suspecți din cercul femeii, afirmând că „nu a fost o victimă la întâmplare”.

Alexandra trăia în Germania încă din copilărie, fusese căsătorită și în urmă cu 3 ani, împreună cu fostul ei soț, înfiaseră o fetiță. Locuia în Katzwang, era șefa unei sucursale bancare, dar acum era în concediu prenatal.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30