fbpx
 
Primul eveniment Mall Auto organizat cu ajutorul inteligenței artificiale: Back to School - Viitorul te așteaptă

Primul eveniment Mall Auto organizat cu ajutorul inteligenței artificiale: Back to School - Viitorul te așteaptă


Casa Auto, cel mai prestigios dealer auto din Iași, anunță a treia ediție a evenimentului "Back to School: Viitorul te așteaptă. Pasionații de automobile și tehnologie, de la cel mai mic la cel mai mare, vor avea la dispoziție trei zile – 28-29-30 septembrie între orele 10:00 si 20:00 – să exploreze cele mai recente inovații în domeniul siguranței și tehnologiei auto. Zeci de mașini din portofoliul Mall Auto vor fi disponibile în locația din șos. Păcurari, nr. 177.

Mall Auto este un concept revoluționar dezvoltat de Casa Auto, cu scopul de a oferi clienților o experiență completă și excepțională. În plus față de gama variată de mașini din portofoliul său, care cuprinde cele 13 mărci auto într-un singur loc, echipa noastră se străduiește să transforme procesul de achiziție a unei mașini într-o călătorie personalizată și captivantă. Astfel, punem la dispoziția celor interesați informații și servicii complete, perfect adaptate nevoilor și preferințelor viitorilor utilizatori.

Succesul înregistrat la inaugurarea celui mai modern si tehnologizat showroom Casa Auto în iunie 2023, când cu ajutorul echipelor de robotică CyLiis si Peppers am realizat prima deschidere de showroom ajutată de roboți, ne-a determinat să ne orientăm din nou către tehnologiile viitorului. De această dată cu ajutorul aplicațiilor de inteligență artificială, am dezvoltat comunicarea și materialele grafice pentru cea de-a treia ediție a evenimentului , >. Acest eveniment iconic se axează pe subiecte de maximă importanță pentru toți pasionații de automobile și pentru familiile preocupate de siguranța și confortul în trafic, aduce alături pasionații de tehnologie.

Cea de-a treia editie a Evenimentul: "Back to School: Viitorul te așteaptă" propune:

Promotii la Mall Auto: o experiență captivantă de explorare a showroom-urilor parte din Mall Auto, în căutarea promotiilor si recompenselor speciale Back to school.

Consultanță pentru cei care își doresc o mașină nouă sau sunt la început de drum: Vizitatorii evenimentului vor avea ocazia de a explora ofertele și promoțiile speciale pentru achiziționarea unei mașini noi sau rulate adaptate nevoilor și preferințelor fiecărui client. În plus, experții Casa Auto vor oferi sfaturi și recomandări personalizate, ținând cont de nevoile individuale ale fiecărui client.

Workshop de Siguranță auto pentru părinți și copii: Casa Auto susține siguranța și familia. În acest an i-am invitat pe membrii Asociației EmpatIS care vor prezenta informații vitale în ceea ce privește educația și responsabilizarea părinților, bunicilor și a altor adulți care însoțesc copiii în ceea ce privește siguranța acestora în trafic – fie ca pietoni, fie ca pasageri.

Parteneri în tehnologie: echipele CyLiis și Peppers ne vor fi alături cu momente demonstrative de robotică și ateliere de imprimare 3D, în cadrul workshop-urilor gândite special pentru vizitatorii Mall Auto.

Partener de studiu: De aproape la fel de mult timp precum Tester Grup, edituraGama este dedicată învățării prin joc. Materialele pe care le-au pregătit pentru evenimentul nostru reflectă acest principiu. Creștem și învățăm împreună!

Alți parteneri: Mobexpert ne asigură confortul cu mobilierul lor de calitate, LENSA aduce claritate cu consultații oftalmologice gratuite și reduceri, iar Clătita Hoinar ne umple de energie cu preparatele lor dulci și sărate.

Pentru mai multe informații despre eveniment și pentru a vă înregistra participarea, vă invităm să vizitați site-ul nostru web la adresa www.mallauto.ro sau să ne contactați la numărul de telefon 0232 933.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31