fbpx
 
Botoșani News Botoșani News

Accident feroviar în Botoșani. Două tinere au ajuns la spital după ce mașina lor a fost lovită de trenul Dorohoi-Iași


Un accident feroviar, în care a fost implicat trenul Dorohoi - Iaşi şi un autoturism, a avut loc duminică seara în apropierea haltei Zlătunoaia, două tinere aflate în maşină fiind transportate la spital.

ISU Botoşani a informat că în cursul acestei seri, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină în comuna Albeşti, în urma unui apel primit prin 112, care anunţa producerea unui accident feroviar în apropierea haltei Zlătunoaia, în care a fost implicat trenul Dorohoi - Iaşi şi un autoturism.

Sursa citată a precizat că, la faţa locului, s-au deplasat de urgenţă pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Truşeşti şi două ambulanţe din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

„În autoturism se aflau trei persoane, iar în urma evaluării la faţa locului, două dintre acestea au fost preluate pentru a fi transportate la spital (o adolescentă de 16 ani şi o tânără de 19 ani). Din cauza rănilor suferite, pentru tânăra de 19 ani a fost solicitat în întâmpinare echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD. Şoferul, un tânăr de 23 de ani, a refuzat transportul la spital", a arătat ISU Botoşani.

După evaluarea celor 47 de persoane aflate în tren (45 călători, 1 mecanic conductor şi şeful de tren), s-a constatat ca niciuna nu a avut de suferit în urma impactului.

Pompierii au intervenit şi pentru a preveni pericolul izbucnirii unui incendiu.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: