fbpx
 
Casa Auto Iași găzduiește un festival al sustenabilității în weekend-ul 16-18 mai

Casa Auto Iași găzduiește un festival al sustenabilității în weekend-ul 16-18 mai


În perioada 16-18 mai, între orele 10:00 și 19:00, în incinta Mall Auto din șos. Păcurari nr. 177 are loc un eveniment dedicat inovației și sustenabilității în industria auto. Evenimentul reunește lideri și entuziaști care promovează tehnologiile sustenabile și conștientizarea impactului asupra mediului.

Participanții vor avea ocazia să descopere cele mai recente inovații în domeniul auto, să se implice în discuții despre un viitor sustenabil și să contribuie la plantarea unui copac pentru fiecare înscriere confirmată, subliniind angajamentul comun pentru protejarea mediului.

Evenimente și atracții principale:

* Drive Green DEALS: Vizitează expoziția celor 14 mărci Casa Auto și beneficiază de promoțiile speciale GREEN DEALS pentru autoturismele prezentate la eveniment.

* TesterX : cel mai nou serviciu disponibil non-stop la Mall Auto, completeaza prin disponibilitate de plată, predare și preluare mașina non stop gama de servicii Mall Auto: asigurări, finanțare, garanție, vânzare, service, rent-a-car și constatare daune auto.

*Centru Tehnic: O singură vizită în service în caz de daună auto,suport în deschidere dosar, constatare auto, rezolvi totul și ai mașină de înlocuire și consultant de daune.

* Casa Auto Broker de Asigurări: Opțiuni avantajoase de asigurare și consiliere specializată, oferte și recomandări green deal.

* Educație sustenabilă: Workshop susținut de partenerii HUMANISTIC despre influența educației pentru mediu asupra locurilor de muncă viitoare.

* Stagii de practică: Pregătește-te de viitor și vizitează standul Tester Grup pentru înscrierea la stagii de practică și consiliere în carieră.

* Accesorii Sustenabile: cele mai noi tehnologii de stații de încărcare pentru autoturisme electrice sunt prezente în eveniment cu oferte speciale de la Engie si Evoluce, cele mai performante și ecologice roți complete sunt prezentate de Alcar.

* Soluții de Finanțare: Consiliere directă de la experții financiari Autonom Leasing și Tester Finance, produse special concepute cu ocazia evenimentului.

* Alimentație sustenabilă: Degustări de delicatese de la producători locali precum Merlins Vitamin Aqua, NoiNoi și Fresco Jugo.

* Parteneri de viitor în Tehnologie: CyLiis și Peppers vor susține demonstrații de robotică și ateliere de imprimare 3D.

Parteneri principali: Autonom, Merlins Vitamin Aqua, Humanistic, Evoluce, Engie, Decathlon, Alcar, Lutoteca, Fresco Jugo, NoiNoi, CyLiis și Peppers alături de partenerul tradițional de confort Mobexpert și partenerul de Mobilitate Groupama.

Pentru mai multe informații și înscrieri, vizitați www.mallauto.ro sau contactați-ne la 0232 933. Alăturați-vă nouă pentru a descoperi inovațiile auto și a contribui la un viitor mai verde!

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31