Ipoteză de lucru pentru serviciile secrete americane: Hillary Clinton a fost otrăvită din ordinul lui Putin

Ipoteză de lucru pentru serviciile secrete americane: Hillary Clinton a fost otrăvită din ordinul lui Putin


Unul dintre cei mai reputaţi medici legişti din lume avansează o ipoteză cel puţin şocantă în legătură cu recentele probleme de sănătate cu care se confruntă Hillary Clinton. Fostul secretar de stat al SUA, în prezent candidatul republican la Casa Albă, a fost la un pas de leşin în timpul manifestărilor dedicate împlinirii a 15 ani de la tragicele evenimente din 11 septembrie, reprezentanţii acesteia dezvăluind ulterior că suferă de pneumonie

 

Celebrul medic Bennet Omalu – care a reuşit să demonstreze prezenţa encefalopatiei traumatice cronice în creierul jucătorilor profesionişti de fotbal american – crede că este posibil ca Hillary Clinton să fi fost otrăvită şi a sugerat staffului de campanie al acesteia să-i facă un set de analize toxicologice.

 

„Nu am niciun strop de încredere în domnii Putin şi Trump. Ăştia sunt în stare de orice”, a scris dr Omalu pe Twitter.

 

Adversarul lui Clinton în cursa pentru Casa Albă, republicanul Donald Trump, a ignorat mesajele doctorului, dar a precizat că-i doreşte fostului secretar de stat însănătoşire grabnică şi că abia o aşteaptă la prima confruntare televizată din 22 septembrie.

 

Oricât de fantezistă ar părea opinia legistului american în ceea ce priveşte posibila otrăvire a lui Hillary Clinton, preşedintele rus Vladimir Putin s-a dovedit în decursul anilor implacabil cu adversarii săi, metodele de eliminare ale acestora îngrozind mapamondul.

 

Iuri Shchekochikhin – 2003. A fost unul dintre fondatorii ziarului independent Novaya Gazeta. Shchekochikhin a murit la 12 zile după ce a fost internat într-o clinică din Moscova. El a lucrat pentru Novaya Gazeta din 1996, că redactor, acoperind misiuni periculoase, cum ar fi conflictul cecen, corupţia în rândul puterii, comerţul cu arme şi crimă organizată. Medicii au avansat ipoteza unei alergii de natură necunoscută, dar familia îndoliată a crezut cu convingere că jurnalistul a fost otrăvit.

 

Alexander Litvinenko – 2006. Fostul spion rus a murit la scurt timp după ce a băut ceaiul în care i se pusese polonoi radiactiv.

 

Anna Politkovskaia – 2006. Jurnalista în vârstă de 48 de ani, unul dintre cei mai aprigi critici ai despotului de la Kremlin, a fost împuşcată mortal în apropierea casei sale din Moscova pe 7 octombrie, ziua de naştere a lui Putin

 

Natalia Estemirova – 2009. Activista pentru drepturile omului a fost ucisă în capitala cecenă Groznîi, în iulie 2009, unde se afla pentru a semnala încălcarea abuzivă a drepturilor omului.

 

Boris Berezovski – 2013. Miliardar rus, cel mai influent mogul al Rusiei până în momentul în care a căzut în dizgraţie, în anii 2000, şi s-a refugiat în Marea Britanie. A fost găsit mort în casa sa din Regatul Unit în martie 2013 şi, deşi s-a avansat ipoteza unei sinucideri, medicul care a efectuat autopsia a fost de altă părere.

 

Boris Nemțov- 2015. Chiar iniţial a salutat desemnarea lui Putin de către Boris Elţîn în fruntea Federaţiei Ruse, Nemţov a devenit ulterior un opozant important al preşedintelui. A fost un critic al intervenţiei Rusiei în Ucraina şi al anexării Crimeii. Nemţov a fost asasinat pe 27 februarie 2015, la mică distanţă de Kremlin, în timp ce făcea pregătiri pentru un marş anti-guvernamental.

 

(Sursa: EVZ.ro)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top