fbpx
 
Peste 300 de societăți din Iaşi, în Topul Naţional al Firmelor, Ediţia 2016

Peste 300 de societăți din Iaşi, în Topul Naţional al Firmelor, Ediţia 2016


Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi a actualizat clasamentele realizate pe baza bilanţurilor din anul precedent, publicând şi lista firmelor din Iaşi care s-au clasat în Topul Naţional al Firmelor. Lista poate fi consultată pe site-ul Camerei de Comerţ, www.cciasi.ro, secţiunea Topul Firmelor.

 

Topul Naţional al Firmelor din România este organizat de către Camera de Comerţ şi Industrie a României, în baza clasamentelor furnizate de Camerele de Comerţ şi Industrie Judeţene.

 

„Este un top transparent şi corect, realizat în conformitate cu legea, pe baza unei metodologii complexe şi unitare la nivel naţional. Este un reper pentru mediul de afaceri, un clasament al celor mai competitive firme din România. În numele Camerei de Comerţ, îi felicit pe toţi cei care reprezintă cu onoare Iaşul în Topul Naţional, şi nu mă refer aici exclusiv la cei clasaţi pe primul loc, ci la toţi cei din Top 10, pentru că nu este la îndemâna oricărei firme locale să iasă învingătoare în competiţie cu alte zeci, sute sau chiar mii de firme din acelaşi domeniu de activitate şi din aceeaşi clasă de mărime.”, a declarat Paul Butnariu, Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi.

 

Anul acesta, din cele 2.485 de firme clasate în topul judeţean pe unul din locurile 1-10, un număr de 301 firme, respectiv 12%, s-au clasat în Topul Naţional. Spre comparaţie, la ediţia de anul trecut, dintre cele 1.700 de firme din clasamentul local, 173 de firme, respectiv 10%, au intrat în clasamentul naţional.

 

Statistici:

 

Mai multe detalii privind metodologia de realizare a Topului, precum şi clasamentul propriu-zis, sunt disponibile, public şi gratuit pe site-ul Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi, www.cciasi.ro, secţiunea Topul Firmelor.

 

La aceeaşi adresă de internet sunt disponibile şi clasamentele speciale realizate cu acest prilej:

- Top 10 cifra de afaceri;

- Top 10 angajatori;

- Top 10 exportatori;

- Lista firmelor care au reuşit performanţa de a se clasa pe podium timp 10 ani consecutiv, respectiv la ediţiile 2007-2016.

 

„Numărul de firme clasate în topul judeţean la această ediţie este mai mare decât cel de anul trecut şi ca urmare a unei schimbări de metodologie (s-a trecut la clasificare mai detaliată, la nivel de cod CAEN de 4 cifre, faţă de grupe de activitate de 3 cifre până anul trecut). De aici rezultă şi o creştere (firească) în valoare absolută a numărului de companii locale clasate în Topul Naţional. Dar importantă este analizarea ponderii firmelor din judeţ clasate în Topul Naţional, iar aici observăm că ponderea este mai mare decât anul trecut, 12% faţă de 10%. Aceasta pondere în creştere confirmă ceilalţi indicatori care se desprind din statisticile realizate de noi cu privire la evoluţia societăţilor comerciale, respectiv o creştere consolidată a economiei locale, pe ansamblul ei.”, a declarat Sorin Gheorghiu, director în cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30