fbpx
 
Surprize cu ocazia zilei de 8 Martie, la Palas

Surprize cu ocazia zilei de 8 Martie, la Palas


8 Martie este despre femei şi în ansamblul Palas. Pentru doamne şi domnişoare, îndrăgita destinaţie de shopping şi relaxare a pregătit surprize muzicale, sesiuni de răsfăţşi premii în tendinţe.

 

De Ziua Internaţională a Femeii, ansamblul Palas are o agendă cu evenimente şi cadouri pentru doamne şi domnişoare. Miercuri, 8 martie 2017, de la ora 17.00, la parterul Atriumului Palas Mall se va desfăşura un spectacol care îmbină tendinţele, culoarea şi măiestria stiliştilor. Beauty corner-ul va fi un cadou al salonului Utopia din ansamblul Palas pentru toate reprezentantele stilului feminin.

 

 De la ora 18.00, doamnele şi domişoarele primesc un mărţişor muzical, oferit de Armonia Lucis şicorul de copii Angeli. Concertul va cuprinde melodii dedicate femeilor, interpretate cu gingăşia cracteristică lor.  Până pe 8 martie inclusiv, la parterul şi etajul Atriumului Palas Mall se desfăşoară Târgul de cadouri pentru EA. Cei aflaţi în căutarea unor daruri cu personalitate pentru doamnele şi domnişoarele din viaţa lor pot alege bijuterii felurite, pălării în culorile primăverii şi cu un design modern, cutiuţe pentru podoabe şi decoraţiuni create prin tehnica şerveţelului, cosmetice naturale, tablouri pictate, genţi şi articole de marochinărie, accesorii, ii, piese vestimentare cu motive tradiţionaleşi multe alte obiecte handmade.

 

 Tot până pe 8 martie se desfăşoară şi campania „Poartă Primăvara”. Clienţii  care fac cumpărături în valoare de minimum 150 de lei din magazinele Palas Mall se pot înscrie la tombolă.  În fiecare zi, prin tragere la sorţi, vor fi desemnate două persoane câştigătoare, care vor fi premiate cu un colier cu diamante Teilor, respectiv o pereche de pantofi Il Passo. Pe 8 martie, extragerile şi premiile vor fi duble. În plus, zilnic, primii 207 participanţi vor fi răsplătiţi cu surprize instant: sesiuni de înfrumuseţare, vouchere de cumpărături, meniuri delicioase, invitaţii la cafeaşi produse cosmetice. Iar cei care vor să păstreze o amintire a noului anotimp, se pot fotografia în photo corner-ul tematic, amenajat în zona Guess.  Joi, 9 martie, de la ora 14.00, în Atriumul Palas Mall se va filma o ediţie specială a emisiunii „Deschis la Distracţie”. Invitată va fi interpreta Elena Gheorghe, care îi va încânta pe cei prezenţi cu vocea sa. Cei care vor să îi asculte melodiile şi poveştile despre scenele pe care a urcat sunt aşteptaţi la Palas.


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: