Spectacol de echipamente, mașini și utilaje la Târgul pentru Fermieri AGRALIM 2017

Spectacol de echipamente, mașini și utilaje la Târgul pentru Fermieri AGRALIM 2017


Ediția 2017 a Târgului pentru Fermieri AGRALIM vine cu un adevărat spectacol de echipamente, mașini și utilaje pentru agricultură și zootehnie, în cadrul celor două Arene – Arena DEMO și Arena AUTO, între 21-24 septembrie, în Parcul agroindustrial Transagropolis, din comuna Lețcani.

La Arena DEMO, demonstrațiile și testările în câmp se vor desfășura într-un spațiu și mai generos ca în alți ani. Fermierii vor avea șansa să vadă la lucru cele mai moderne utilaje pentru cultura mare, să încerce și să manevreze tractoare, să testeze fiabilitatea echipamentelor, să afle, de la tehnicieni și ingineri, detalii despre funcționarea diverselor echipamente agricole, să obțină răspunsuri și soluții la problemele semnalate la câmpul și zona Moldovei.

 

Arena Demo va cuprinde mai multe zone, în funcție de categoriile de echipamente prezentate. Vor avea loc demonstrații privind lucrările solului – atât pentru cultura mare (parcele de 40x50m) cât și cu echipamente și utilaje de mici dimensiuni, demonstratii de erbicidare, la care se vor adăuga zona de drive test pentru tractoare de max 100cp și poligonul pentru autoutilitare si autoturisme.

 

 

Pot înscrie utilaje, tractoare și echipamente la Arena DEMO companiile care achiziționează spațiu expozițional în cadrul Târgului AGRALIM 2017.

 

Arena AUTO va prilejui fermierilor întâlnirea cu marii dealeri internaționali de autoturisme și autoutilitare.

 

În Zona de Expunere, vor fi amenajate spații expoziționale, unde companiile își vor prezenta gama de autoturisme și autoutilitare din portofoliu. Mai mult decât atât, în Zona de Demo & Drive Show, dealerii auto vor face demonstrații și simulări pe teren accidentat.

 

 

Drive test-urile sunt deschise și vizitatorilor, cu înscriere în prealabil.

 

Târgul AGRALIM este conceput pornind de la nevoile reale ale fermierilor din regiune. Vrem ca ei să aibă acces, în aceste 3 zile, pe platforma TransAgropolis, la cât mai multe echipamente, utilaje, mașini și soluții – să le vadă, să le testeze, să discute cu producătorii și distribuitorii, să decidă în ce merită să investească pentru a-și crește productivitatea. Este o ocazie rară să poți descoperi și experimenta atât de complet posibilitățile anumitor mașini. Testarea și comunicarea cu experții sunt cu atât mai importante cu cât achiziționarea unor astfel de utilaje reprezintă o investiție cu mize mari și, în același timp, o nevoie reală pe o piață cu o concurență din ce în ce mai mare”, spun reprezentanții ABPlus Events, organizatorul AGRALIM.

 

Demonstrațiile cu mașini și utilaje agricole vor avea loc în fiecare zi a Târgului AGRALIM 2017. Pe parcursul celor 8 ediții precedente, AGRALIM a adus în atenția fermierilor unii din cei mai mari producători la nivel mondial și unele din cele mai inovatoare echipamente cu ajutorul cărora agricultura și zootehnia din regiunea de Nord-Est pot prospera.  


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top