5 motive pentru care Lucky Studio e nr. 1 în videochat în Iași

5 motive pentru care Lucky Studio e nr. 1 în videochat în Iași


Oricine vorbește despre videochat în Iași se gândește mai întâi la Lucky Studio. E primul nume de studio care îți vine în minte. Motivul e simplu: de aproape 10 ani, suntem Nr. 1 în videochat. Sigur, ne promovăm numele tot timpul pe Facebook sau în mall-urile din Iași, dar Lucky Studio chiar merită aprecierea fetelor din oraș. Ca să te convingem de lucrul ăsta, îți dăm 5 motive să te angajezi la noi:
  1. La Lucky Studio ești liberă să faci bani. Ca model de videochat la noi, câștigi în medie între 400 și 1.200 lei pe zi. Zi de zi, banii tăi! E de ajuns să fii simpatică, să pui în aplicare sfaturile colegelor de la training și să știi la un nivel ok engleza sau franceza. Iar câștigurile tale sunt fără limite: te încurajăm să obții mereu mai mult, apoi și mai mult. 
  1. Lucky Studio a inventat sistemul de plată cu toți banii la zi. Asta înseamnă că îți primești toți banii pe loc, la sfârșitul fiecărei zile de lucru. În felul ăsta, ești sigură 100% că suntem corecte cu tine și că încasezi imediat tot ce ai câștigat. Poți imediat să mergi la shopping sau să faci plăți personale, unde ai nevoie.
  2. Primești make-up, transport și lecții de engleză, toate gratuite. Lucky Studio a devenit atât de cunoscut în videochatul din Iași și pentru serviciile gratuite pe care le oferă modelelor. Imediat cum te angajezi la noi, te bucuri de make-up gratuit înaintea fiecărei ture de lucru. Fără excepții! În plus, îți asigurăm transportul dus-întors, de acasă la job, cu mașini Mercedes. Evident, tot gratuit. Iar lecțiile de engleză și franceză ți le oferim cadou, ca să-ți mărești șansele de a câștiga cât mai bine la job.
  3. Primești seriozitate totală. În videochat, contează enorm să primești și să oferi seriozitate. Suntem o echipă de femei mature, care știu ce însemnă respectul pentru feminitate. Discreția și politețea sunt reguli de bază pe toate colegele noastre. Deci poți să fii sigură că lucrezi relaxată în fiecare zi, așa cum e normal să fie.
  4. Primești cel mai bun training din videochat în Iași. La Lucky Studio, avem cea mai bună echipă de training din videochatul ieșean. Toate colegele noastre care se ocupă de training participă anual la sesiuni de pregătire la sediul celor mai mari site-uri de videochat din Europa. Așa că sunt pregătite să te ajute cu sfaturi și mici secrete ale videochatului, pentru ca tu să devii un model de succes.

Suntem sigure că acum e mult mai clar de ce oricine din Iași a auzit de Lucky Studio. Și astea sunt doar câteva motive pentru care suntem cel mai bun studio de videochat din Iași. Deci dă-ne un telefon și hai să vorbim despre un job la noi! Suntem sigure că-ți plac banii și abia aștepți să te bucuri de ei!

 

Contact Lucky Studio

Tel: 0742 286 286

www.luckystudio.ro


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top