fbpx
 
Te angajăm în videochat la Lucky Studio pentru că ești simpatică și serioasă

Te angajăm în videochat la Lucky Studio pentru că ești simpatică și serioasă


Știi cu siguranță cât de complicat e să te angajezi în Iași. Mai ales dacă nu ai experiență și o groază de abilități. Interviurile devin un chin. Ți se pun tot felul de întrebări despre ce realizări ai, câte diplome ai obținut și tot așa. Apoi ți se mulțumește frumos și ești refuzată cu politețe. Pentru că toți angajatorii au impresia că trebuie să fii academiciană ca să lucrezi. Vestea bună este că noi, la Lucky Studio, te angajăm mult mai simplu.

E de ajuns să zâmbești și să fii de încredere

Lucky Studio e un studio de videochat exclusiv feminin. Avem o mare experiență în domeniul ăsta și știm ce emoții are o fată ca tine când vrea să se angajeze. De aceea facem tot posibilul să te simți cât mai confortabil când vii să vorbești cu noi despre un job de model în videochat. Te primim cu o cafea bună și discutăm pur și simplu despre lucruri generale. Ne interesează în primul rând să fii o fată serioasă, care vrea să câștige bani.

Dacă te gândești cumva că nu arăți destul de bine, că nu ai sânii prea mari sau greutatea potrivită, te invităm să te relaxezi. Pentru că cele mai multe din modelele de la Lucky Studio arată absolut normal, ca orice altă fată din Iași. Nu îți cerem să arăți ca un fotomodel, subțire și cu sânii mari. E de ajuns să fii simpatică. Pentru că online, bărbații admiră mai mult naturalețea și atitudinea pozitivă, decât o femeie foarte frumoasă, dar rece.

 

La Lucky Studio, te angajăm în timp record

Știm că îți dorești să câștigi bani cât mai repede. Fără perioadă de probă sau alte amânări. De asta avem proceduri de angajare foarte simple la Lucky Studio. Vii, vezi cum e la noi, discutăm un pic despre ce-ți dorești, apoi stabilim colaborarea. Și, dacă vedem că ești serioasă, gata, începi să lucrezi! Vezi cât e de ușor? Nimeni nu-ți cere CV-uri sau cine știe ce calificări. Nu trebuie să dai nicio probă practică. Doar începi să lucrezi, la fel ca orice alt model de videochat de la Lucky Studio și îți iei toți banii la sfârșitul fiecărei zile de lucru. Ca să poți să îi cheltuiești imediat, așa cum vrei tu.

Suntem convinse că îți place ce auzi. E și normal să vrei job în Iași bine plătit, la care să te angajezi imediat. Și la care să poți renunța oricând, dacă te răzgândești. Fără niciun fel de obligații. Jobul ăsta ți-l oferim chiar acum, la Lucky Studio. Pur și simplu ne suni, noi te aducem gratuit, cu o limuzină BMW la studio, să stăm de vorbă. Și, dacă îți place aici, te angajăm imediat. Așadar, dă-ne un telefon și hai să vorbim! Cel mai bun job în videochat e chiar aici, la Lucky Studio!

 

Contact Lucky Studio

Tel: 0742.286.286

www.luckystudio.ro


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: