Noroc chior! Un om supravieţuieşte în mod miraculos după ce o tijă i-a străpuns craniul

Noroc chior! Un om supravieţuieşte în mod miraculos după ce o tijă i-a străpuns craniul


Un muncitor în construcţii, în vârstă de 21 de ani, a supravieţuit unui traumatism cranian înfricoşător. Chirurgii au avut nevoie de 90 de minute să-i extragă în siguranţă o tijă de fier care i-a străpuns craniul. Sanjay Bahe, din Balaghat, India, a căzut într-un puţ în timp ce făcea reparaţiile necesare, raportează SWNS.

Tija i-a străpuns craniul dintr-o parte în alta: de la tâmpla dreaptă până în regiunea frontală stângă, potrivit sursei.

După acccident a fost transportat de urgenţă într-un spital din apropiere, unde i-a fost înlăturată tija fără a-i provoca alte traume majore.

„Am efectuat o intervenţie chirurgicală cu toată precauţia posibilă pentru a evita alte complicaţii“, a relatat dr. Pramod Giri, neurochirurg la Spitalul B.J., pentru SWNS.

Giri a declarat că Bahe a avut noroc deoarece tija a trecut cu doar câţiva milimetri pe lângă o venă majoră. La un moment dat, Bahe a prezentat tensiune arterială scăzută, dar dr. Giri a afirmat că în prezent este în „stare bună“ şi se află sub control permanent pentru orice posibile complicaţii postchirurgicale, inclusiv meningita.

 

Sursa: Epoch Times


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top