Cum arată Ford Puma, noul SUV produs la Craiova

Cum arată Ford Puma, noul SUV produs la Craiova


Conducerea companiei Ford România a ales să le arate prima dată angajaţilor uzinei din Craiova cum va arăta „Felina din inima Olteniei“, noul SUV-ul care va fi produs în premieră mondială în capitala Olteniei. Publicul larg are acces la toate informaţiile legate de noul model începând de miercuri, 26 iunie.

SUV-ul Ford Puma, noul model care va fi fabricat începând cu 2019 la Craiova are un design sportiv şi atletic şi foloseşte tehnologii de ultimă oră.

Autoturismul, care va fi produs în premieră mondială la Craiova, este oferit în mai multe personalităţi distincte, potrivit conducerii companiei, incluzând varianta sportivă Puma ST-Line şi cea elegantă - Puma Titanium, scrie „Adevărul”.

Cu blocuri optice distinctive şi linii atletice aerodinamice, acest SUV (Sport Utility Vehicle) oferă o gardă la sol ridicată şi o capacitate de încărcare de 456 de litri.   

Puma este, de asemenea, primul vehicul din segmentul său care oferă sistemul de deschidere a hayonului fără utilizarea mâinilor şi scaun cu masaj lombar.

Tehnologia EcoBoost Hybrid va spori eficienţa consumului de combustibil. Maşina va fi dotată cu motor pe benzină EcoBoost de un litru, cu trei cilindri, care poate oferi un vârf de putere de până la 155 de CP şi un consum de 5,4 l/ 100 km şi emisii de CO2 de la 123 g/ km. 

  

Partea frontală expresivă oferă blocuri optice în formă de "canoe", acestea ieşind în evidenţă printr-un design interior complex şi fiind aşezate în partea superioară a aripilor. Luminile LED de ceaţă sunt aşezate imediat dedesubt, fiind integrate în difuzoarele de aer frontale care conduc fluxul de aer în zona roţilor faţă, pentru a reduce turbulenţele şi pentru a îmbunătăţi aerodinamica.  

Puma vine cu o soluţie inovatoare de depozitare, concepută în urma discuţiilor cu clienţii, şi oferă un portbagaj versatil, capabil să găzduiască două genţi de golf aşezate în poziţie verticală.

Compartimentul oferă o capacitate de 80 de litri într-un spaţiu de 763 mm lăţime, 752 mm lungime şi 305 mm adâncime şi poate găzdui bagaje de până la aproximativ 115 cm înălţime într-o poziţie verticală. De asemenea, acesta poate fi folosit pentru a depozita echipamentul sportiv murdar sau cizmele Wellington pline cu noroi. Căptuşeala sintetică a compartimentului de încărcare şi ştecherul de scurgere din partea inferioară facilitează curăţarea cu apă.

Disponibil în varianta de cutie automată de viteze cu şapte trepte, sistemul Adaptive Cruise Control cu funcţia Stop&Go, sistemul de recunoaştere a indicatoarelor rutiere (Speed Sign Recognition) şi sistemul de centrare pe mijlocul benzii ajută vehicului să menţină o distanţă confortabilă de condus faţă de vehiculele din faţă.

De asemenea, sistemul îi permite maşinii să plece automat de pe loc dacă timpul de oprire este de sub 3 secunde. Pentru opriri mai lungi de 3 secunde, şoferul poate apăsa un buton aflat pe volan sau pedala de acceleraţie pentru ca maşina să se pună din nou în mişcare.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top