S-a dus „Vestea”: CJ Iași dă peste jumătate de milion de lei pentru a-și scoate ziar

S-a dus „Vestea”: CJ Iași dă peste jumătate de milion de lei pentru a-și scoate ziar


Consiliul Județean Iași va aloca peste jumătate de milion de lei pentru a edita ziarul instituției. Autoritatea a lansat o procedură în acest sens, valoarea contractului fiind de 520.000 de lei pentru următoarele 12 luni. Este vorba de editarea și tipărirea ziarului care apare lunar, firmele interesate urmând a depune oferte până în 25 iulie.

În caietul de sarcini se stipulează editarea a 80.000 de exemplare lunar, ceea ce duce la 960.000 de exemplare pe parcursul celor 12 luni de contract. Un exemplar va avea 12 pagini.

„Este vorba despre un contract de achiziție publică de servicii de concepere grafică, machetare, redactare, tipărire și distribuție a Buletinului informativ- Vestea Județului.

Servicii solicitate:

– documentare și redactare articole;

– realizare macheta grafică a ziarului;

– machetare și DTP;

– editare și corectură material;

– realizarea de fotografii originale, special efectuate pentru ilustrarea materialelor;

– ziarul pregătit pentru tipar va fi furnizat achizitorului în format electronic și pe CD în format PDF pentru a putea fi postat pe site-ul instituției;

– în cazul deplasărilor în teritoriu pentru documentare, fotografiere și elaborare a materialelor, costurile aferente vor fi suportate de către ofertant;

– tipărirea ziarului; – distribuția ziarului;

– transmiterea lunar a unui raport care va conține informații referitoare la modul de îndeplinire a tuturor obligațiilor contractuale precum și a impedimentelor întâmpinate.

Durata de prestare a serviciilor este de 12 luni de la data semnării contractului de achiziție publică de ambele părți, dar nu înainte de apariția ultimului număr aferent contractului în vigoare, adică luna septembrie 2019. Valoarea estimată a contractului de achiziție publică este de 520.000 lei fără TVA.

Orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificări sau informații suplimentare în legătură cu documentația de atribuire, cu respectarea termenului limită stabilit de autoritatea contractantă în instrucțiunile către ofertanți/candidați”, se arată în anunțul de atribuire, conform realitateadeiasi.net.


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top