fbpx
 
Politehnica ieșeană pune la dispoziție 900 de locuri de cazare pentru cei care vin la Afterhills

Politehnica ieșeană pune la dispoziție 900 de locuri de cazare pentru cei care vin la Afterhills


Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi a încheiat un parteneriat cu organizatorii festivalului Afterhills în urma căruia va pune la dispoziţie circa 900 de locuri de cazare în căminele T18 şi T19 pentru persoanele care îşi cumpără bilet la festival.

Cum anul acesta Afterhills va avea loc în două weekenduri, 23-25 august şi 30 august – 1 septembrie, Politehnica ieşeană a încheiat parteneriatul pentru ambele weekenduri. Practic, cele două cămine vor fi oferite, cu inventar cu tot, organizatorilor, care se obligă să asigure paza şi curăţenia, universitatea încasând o contravaloare în funcţie de numărul persoane care vor fi cazate.

„Este un festival adresat tinerilor, chiar mulţi dintre studenţii noştri au participat la ediţiile din anii anteriori şi este o bună posibilitate atât pentru a creşte vizibilitatea universităţii, cât şi de a ne implica mai mult în astfel de evenimente sociale. Rostul unei universităţi, până la urmă, este acela de a avea în permanenţă porţile deschise către comunitate şi către interesele tinerilor care studiază la TUIASI. Să ne uităm doar la exemplul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca şi la colaborarea pe care o are cu organizatorii festivalului UNTOLD”, a declarat prof. univ. dr. ing. Dan Caşcaval, rector al universităţii.

Parteneriatul presupune şi o resursă importantă financiară pentru universitate, care nu folosea căminele în perioada respectivă şi nici nu va chema oamenii special la lucru în lunile de vară, fiindcă paza şi curăţenia sunt asigurate de organizatorii Afterhills. Banii obţinuţi în urma acestui contract vor fi reinvestiţi în campus, în renovări şi recondiţionări ale căminelor şi în revitalizarea spaţiilor verzi, un proiect început deja din 2017 de către Direcţia Servicii Studenţeşti, în colaborare cu studenţii Facultăţii de Arhitectură.

Organizatorii Afterhills au anunţat că ediţia de anul acesta va fi împărţită în două mari segmente: primul este weekendul 23-25 august, AH #dici, ce este „dedicat tinerilor iubitori de trap, EDM şi trance, dornici să petreacă 72 de ore alături de cei mai în vogă artişti”, în timp ce al doilea, AH #dicinu, va avea loc în perioada 30 august – 1 septembrie, fiind „weekendul în care vor performa artişti şi trupe live, într-o atmosferă chill, conturată de voie bună, workshopuri şi arte vizuale”.

 

Sursa: realitateadeiasi.net


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30