Prima tinichigerie-vopsitorie-caroserie cu linie robotizată din Europa de Est, prezentată de Casa Auto Iași (VIDEO)

Prima tinichigerie-vopsitorie-caroserie cu linie robotizată din Europa de Est, prezentată de Casa Auto Iași (VIDEO)


Prima investiție de acest tip din România și Europa de Est. Linie robotizată pentru reparații de o calitate ireproșabilă. Timp scurt de efectuare a reparațiilor. Mașină la schimb oricând și gratuit pe durata reparației. Platformă online pentru urmărirea statusului reparațiilor mașinii pe http://centrutehnic.testergrup.ro. Investiție de 2.5 milioane de EUR, cu o suprafață totală de 2000 mp

 

Grupul Tester şi-a prezentat miercuri una dintre cele mai noi investiţii pe care le-a realizat la Iaşi, deschide în Lețcani, pe DN28. Este vorba despre un centru integrat de tinichigerie-vopsitorie-caroserie cu o linie robotizată pe o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi, ce a necesitat fonduri în valoare totală de 2,5 milioane de euro. Linia pentru reparaţii este de ultimă oră, fiind unică în România şi în Europa de Est.

Casa Auto Centru Tehnic este o nouă investiție Tester Grup realizată din dorința de a îmbunătăți serviciile cu reparații de o calitate ireproșabilă efectuate într-un timp foarte scurt. În plus, clienții vor beneficia oricând și gratuit de mașină la schimb pe durata reparației și pot afla statusul mașinii în lucru accesând online http://centrutehnic.testergrup.ro

„Tot ceea ce facem are ca scop satisfacerea nevoilor clienților noștri, iar Casa Auto Centru Tehnic va oferi o nouă perspectivă asupra felului în care oamenii interacționează cu domeniul reparațiilor auto. Deschidem prima tinichigerie-vopsitorie-caroserie din România și Europa de Est dotată cu linie robotizată pentru reparații de o calitate ireproșabilă efectuate într-un timp foarte scurt. Grupul Tester îmbrățișează tehnologia și inovația, motoarele economiei contemporane, și credem că această investiție este încă o dovadă că ascultăm dorințele clienților noștri și le punem în practică”, declară Bogdan Toporaș Pițigoi, Președinte Tester Grup.

Linia robotizată vine în sprijinul specialiștilor Casa Auto Centru Tehnic certificați în utilizarea tehnologiei avansate adusă în premieră în Iași, pentru a recrea de fiecare dată scenariul perfect de vopsire pentru toate tipurile de caroserie, astfel încât mașina clientului să arate ca nouă.

Utilajele cu care este dotat Centrul Tehnic sunt de ultimă generație și au fost achiziționate de la Intersofex. Implicați în acest proiect este și Auto Total, care furnizează vopsele premium de cea mai bună calitate marca PPG, partener implicat în implementarea proiectului și în training-ul echipei Casa Auto Centru Tehnic.

„Viitorul constă în colaborarea oameni – roboți. Facem cunoștință Iașiului cu o lume în care oamenii lucrează cot la cot cu roboţii și integrăm în mediile de lucru existente la Casa Auto o linie robotizată menită să revoluționeze reparațiile auto. La Casa Auto Centru Tehnic garantăm că prin tehnologia elvețiană adusă în premieră în România optimizăm randamentul și scurtăm procesul de reparație, obținând același rezultat ireproșabil, de fiecare dată. Indiferent de mașina pe care o aveți, Casa Auto Centru Tehnic oferă o gamă de soluţii dedicate pentru un finisaj de calitate” spune Daniel Condrea, Director After Sales Casa Auto.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top