Scandal la Tarom. Răzvan Cuc: Nu i-am cerut directoarei să țină avioanele la sol. Am întrebat-o doar ce parlamentari zboară

Scandal la Tarom. Răzvan Cuc: Nu i-am cerut directoarei să țină avioanele la sol. Am întrebat-o doar ce parlamentari zboară


Ministrul Transporturilor susține că nu i-a cerut fostei șefe a Tarom să țină avioanele la sol în ziua moțiunii, ci a întrebat-o „ce parlamentari zboară”. Răzvan Cuc a invocat „un joc al unui grup de interese” și a acuzat-o pe Mădălina Mezei că încearcă să-și favorizeze familia.

„M-am întâlnit cu dna Mezei, dar nu i-am cerut astfel de lucru. E un joc al unui grup de interese (...)M-am întâlnit cu dna Mezei, miercuri seară, într-adevăr. Nu i-am cerut să țină un avion la sol. Ce să fac să mă duc la mecanici, să scot o piuliță. Am întrebat-o pe dna Mezei ce parlamentari zboară”, a spus Cuc, recunoscând că s-a întâlnit înaintea moțiunii cu fosta șefă a Tarom.

„Am întrebat-o ce parlamentari vin, ca să știu că totul e în regulă”, a recunoscut însă ministrul Cuc.

„Dânsa m-a contactat, mi-a spus că trebuie să-mi comunice ceva important. M-am întâlnit pe la 21:30. A venit însoțită de fratele ei. Mi-a spus că ar fi contactat-o cineva de la SRI”, a declarat ministrul demis.

Răzvan Cuc a mai spus că nu are nimic de ascuns și abia așteaptă să meargă la DNA, unde va prezenta documente.

 

Sursa: HotNews


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Martie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top