Silk District: 2.500 de apartamente de top în Iași

Silk District: 2.500 de apartamente de top în Iași


Dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital va construi 2.500 de apartamente în cadrul Silk District, investiție de 220 de milioane de euro din zona industrială a Iașului.  

Va fi cea mai importantă investiție de acest gen a Prime Kapital, înaintea celor din București.

Marmura Residence: 50 de milioane de euro

Zilele trecute, Prime Kapital a anunțat începerea lucrărilor de construire la proiectul imobiliar Marmura Residence din cartierul Bucureștii Noi. Proprietarii se vor putea muta în trimestrul trei din anul 2021.

Proiectul este compus din cinci clădiri ce vor găzdui în total 465 de apartamente. Valoarea proiectului depășește 50 de milioane de euro. Până la sfârșitul lunii ianuarie, fuseseră semnate deja 125 de contracte de rezervare, echivalentul a 65% din totalul apartamentelor puse în vânzare. Un record având în vedere că statistica indică stagnarea numărului de tranzacții imobiliare la nivel național.

Este cel de-al doilea proiect rezidențial dezvoltat în România de Prime Kapital. În 2019, dezvoltatorul a demarat primul său proiect rezidențial în România, Avalon Estate, format din aproximativ 800 de apartamente și vile.

Complexul rezidențial va fi ridicat în zona de nord a Bucureștiului, pe o suprafață de peste 8 hectare de teren.

Proiectul va fi finalizat în 2024 și va avea vile, townhouse-uri și apartamente parkview, grupate în două categorii, apartamente la parter cu grădină și duplexuri, și de tip urban, cu 2 și 3 camere, și un club dotat cu facilități de fitness, piscină exterioară, restaurant.

Proiectul va cuprinde 15 vile, 104 townshouse-uri, 674 de apartamente, zone de spații verzi și infrastructură, zone comerciale integrate, axate pe furnizarea de servicii complementare locuitorilor, precum și o grădiniță privată.

Rate la dezvoltator

Prime Kapital a cumpărat, prin intermediul unei firme înființate în urmă cu doi ani, terenul și halele din Iași ale companiei Teba Industry, unde ar urma să fie ridicat un complex de birouri și locuințe, investiție de peste 200 milioane euro.

Anunțat a fi terminat în anul 2024, proiectul presupune și construirea a 2.500 de apartamente.

Referitor la vânzarea apartamentelor din cadrul celor trei proiecte, Maggie Kitshoff, Residential Projects Director la Prime Kapital a anunțat o soluție pentru a veni în întâmpinarea celor care au probleme cu contractarea unei credit.

”O altă provocare a pieței imobiliare este reprezentată de avansul mare solicitat cumpărătorilor pentru creditele ipotecare, precum și politicile de creditare inflexibile, adesea excluzând persoane care își pot permite să ramburseze sumele împrumutate. Din acest motiv, am lansat FlexAssist, un program dedicat viitorilor proprietari care nu au acces la o finanțare ipotecară clasică. Este o soluție flexibilă, cu avans redus și plăți lunare competitive, disponibile pe o perioadă de până la 30 de ani”, anunța Kitshoff într-un interviu acordat portalului agendaconstructiilor.ro

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top