Armata Română caută peste o mie de rezerviști voluntari: se fac recrutări și la Iași

Armata Română caută peste o mie de rezerviști voluntari: se fac recrutări și la Iași


Ministerul Apărării Naționale recrutează rezerviști voluntari pentru Armata României, fiind disponibile 1.059 de locuri. Doritorii pot prezenta actele necesare până la data de 10 iulie.

Posturile disponibile sunt de maiştri militari, subofiţeri, gradaţi şi soldaţi în unităţi militare din judeţele Arad, Bacău, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Brăila, Buzău, Călăraşi, Cluj, Constanța, Dâmboviţa, Galaţi, Iaşi, Ilfov, Neamţ, Sibiu, Tulcea, Vrancea şi din municipiul Bucureşti, potrivit Adevărul.

Candidaţii au nevoie de actul de identitate în original şi copie, certificatul de cazier judiciar, eliberat cu maximum şase luni înainte de data depunerii, acte de studii şi alte documente care atestă alte competente dobândite în viaţa civilă, în original şi copie, permisul de conducere, în original şi copie, şi livretul militar, pentru cei care deţin calitatea de rezervist, în original şi copie.

Documentele vor fi depuse la sediul Centrului Militar zonal, judeţean sau de sector, pe a cărui raza de responsabilitate îşi au domiciliul, cât şi la alte astfel de centre dacă locul de muncă sau reşedinţa temporară diferă de localitatea de domiciliu.

 

Sursa: Ziare.com


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top