fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 17 Ianuarie 2019

Deja ai aflat că în Iulius Mall Iași s-a deschis prima cafenea din regiune a brandului internațional Tucano Coffee. Sâmbătă, pe 19 ianuarie 2019, te invităm să sărbătorim împreună inaugurarea oficială, printr-un eveniment plin de ritm, culoare și băuturi aromate.

Publicat in Timp Liber
Președintele Klaus Iohannis i-a trimis joi premierului Viorica Dăncilă o nouă scrisoare prin care o anunță că respinge din nou, pentru a treia oară, propunerile ca Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici să devină miniștri. Șeful statului le reproșează celor doi candidați la funcția de membri ai Guvernului că nu au depus și cazierul judiciar la dosar, astfel încât el nu poate ști dacă au suferit sau nu condamnări penale.

Publicat in Presedintie

Clujul nu renunță la construcția pe cont propriu a spitalului regional, în ciuda opoziției Ministerului Sănătății, mai ales după ce a primit undă verde de la Comisia Europeană pentru a deveni beneficiar al proiectului, însă mai are de trecut un ultim hop: acordul Guvernului de la București. HotNews.ro i-a contactat pe ceilalți 5 președinți de consilii județene din Regiunea Nord-Vest - Bihor, Maramureș, Sălaj, Bistrița Năsăud și Satu Mare - pentru a vedea câți dintre ei se solidarizează cu Clujul, așa cum a propus șeful CJ Cluj, Alin Tișe (PNL) , pentru ca autoritățile locale să devină beneficiarul proiectului din bani europeni, în locul Guvernului.


Publicat in Sanatate
Președintele PNL Iași, deputatul Costel Alexe, alături de Dan Niță, Secretar General PNL Iași, Stelian Turcu, președintele Ligii Aleșilor Locali PNL Iași și Benoni Moruzi, Președintele Filialei Iași a Asociației Comunelor din România, au dat oficial startul campaniei „Aducem gazul românesc în casele ieșenilor”, un demers prin care Partidul Național Liberal își propune ca principalii beneficiari ai exploatării gazelor naturale din Marea Neagră să fie românii.

Publicat in Politica Locala
Ministrul Energiei Anton Anton a declarat că luni a avut loc la minister o întâlnire pe tema grevei minerilor, motiv pentru care nu crede că Executivul nu știa despre situația de la Complexul Energetic Oltenia. "Am avut luni o discuție la Ministerul Energiei cu aproape cu toți cu care am discutat și azi. Mi-e greu să spun că Guvernul nu știa", a spus ministrul la Târgu-Jiu, după ce a fost întrebat despre o afirmație a premierului Viorica Dăncilă, care susține că a fost informată abia miercuri despre situația de la CE Oltenia.

Publicat in Guvern
Mihai Cristian Dide, cunoscut pentru toți cei care urmăresc protestele anti-guvernamentale din ultimii doi ani și-a depus dosarul de angajare la Jandarmerie. Informația apare într-un anunț al instituției, postat pe site-ul oficial.

Publicat in Social
Proiectul de regulament al Parlamentului European şi al Consiliului privind protecţia bugetului Uniunii în cazul unor deficienţe generalizate în aceea ce priveşte statul de drept în ţările membre a fost adoptat joi în Parlamentul de la Strasbourg. Cum era de așteptat, social-democrații români au votat masiv "împotrivă".

Publicat in Parlament
Premierul Viorica Dăncilă a spus, în şedinţa de joi a Guvernului, că i-a cerut ministrului Energiei, Anton Anton, să meargă la "Târgul Jiu", pentru a rezolva situația de la Complexul Energetic Oltenia, unde minerii au intrat în grevă.

Publicat in Guvern
Parlamentul European a adoptat joi raportul privind Protecţia bugetului UE în cazul unor deficienţe generalizate în ceea ce priveşte statul de drept cu 397 de voturi pentru, 158 de voturi împotrivă şi 69 abţineri.

Publicat in Parlament
„Skin Camp” este numele primului studio unde clienţii îşi pot „sculpta” faţa în doar câteva minute. Supermodelul Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford, a vizitat deja de mai multe ori salonul, potrivit siteului The Hollywood Reporter.

Publicat in Moda si stil
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31