fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 21 Iunie 2019

Nationala de tineret a României a obținut o victorie de poveste în etapa a doua a fazei grupelor de la Campionatul European trecând cu scorul de 4-2 de reprezentativa similară a Angliei.

Publicat in Fotbal international
O schelă s-a desprins vineri după-amiază de pe fațada unei clădiri din Capitală și s-a prăbușit. Incidentul s-a petrecut pe strada Știrbei Vodă.

Publicat in Social
Echipe de polițiști și de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Mehedinți au descins vineri dimineața în casa unei familii din Baia de Aramă pentru a lua o fetiță de doar opt ani care ar fi fost dată în adopție unui cuplu din SUA cu cetățenie română. Momentul intervenției echipei speciale a fost înregistrat video și arată modul extrem de discutabil în care autoritățile au procedat, copilul țipând și zbătându-se pentru că nu vrea să plece de lângă asistenta maternală.

Publicat in Social
Aflat în prezent la Penitenciarul Rahova, fostul primar PSD al Constanţei Radu Mazăre va lucra la atelierul de croitorie al închisorii unde execută o pedeapsă de 9 ani pentru corupţie.

Publicat in Justitie
Polițiști specializați în combaterea criminalităţii organizate din Craiova, Alba, Gorj, Mehedinţi, Olt și Hunedoara, sub supravegherea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – B. T. Gorj, au acționat vineri, pentru destructurarea a două grupări infracţionale, cu preocupări în domeniul contrabandei cu tutun şi alcool.

Publicat in Social
Premierul Viorica Dăncilă a declarat pentru Europa Liberă că a reziliat contractul cu consilierii israelieni aduşi alături de PSD de fostul preşedinte Liviu Dragnea.

Publicat in Guvern
O gruparea care ar fi importat din China în Olanda, prin România, sub acoperirea unor importuri de mărfuri legale, precursori și pre-precursori de droguri de mare risc (Ecstasy și amfetamină) a fost destructurată în urma cooperării dintre polițiștii de combatere a criminalității organizate români, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., cu autoritățile din Olanda, Belgia și Germania, sub egida Europol.

Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit aproximativ 21.000 de ţigarete, cu timbru de acciză R. Moldova, pe care un cetățean român încerca să le introducă în ţară, ascunse în pereţii laterali ai microbuzului pe care îl conducea.

Publicat in Moldova
Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Negrești Oaș au depistat doi cetăţeni români, soţ şi soţie, care încărcau într-un autoturism ţigări provenite din contrabandă. Astfel, in urma acţiunii  au fost confiscate 15.000 pachete cu țigări, în valoare de aproximativ 180.000 lei, şi indisponibilizat autoturismul folosit în activitatea infracţională . 

Publicat in Social
Ștefan Șilochi, primarul din Tg. Ocna, a fost demis astăzi din partid, cu unanimitate de voturi, în cadrul Conferinței extraordinare a organizației județene PSD.

Publicat in Moldova
Pagina 1 din 3