fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 20 Noiembrie 2020

Fostul primar al Sectorului 1 Daniel Tudorache a fost chemat, vineri seară, la Direcţia Naţională Anticorupţie, au precizat, pentru Agerpres, surse judiciare.

Publicat in Justitie
Managerul Aeroportului Iași, Cătălin Bulgariu, a fost demis, informează ZDI. Interimatul va fi asigurat de asile Stoicea, director operațional al aerogării.

Publicat in Administratie Locala
Un medic rezident și o asistentă de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu sunt cercetați disciplinar de către comisia de etică. Cei doi au fost prinși în timp ce întrețineau relații intime în secția ATI a spitalului.

Publicat in Sanatate
Caz revoltător în orașul Turda: o femeie de 31 de ani a fost sechestrată, bătută și violată, zile la rând, de un individ de 37 de ani. Victima a fost luată cu forța de pe stradă și dusă în locuința suspectului.

Publicat in Justitie
Medicul Cătălin Denciu, care a suferit arsuri grave în incendiul din secția ATI a Spitalului Județean din Piatra Neamț în timp ce încerca să își salveze pacienții și care este spitalizat în Belgia, e în continuare intubat, conform Ministerului Sănătății.

Publicat in Sanatate
Șase olimpici naționali la matematică de clasa a X-a au creat o platformă prin care vor să îi ajute, gratuit, pe elevii de a VIII-a să învețe pentru Evaluarea Națională 2021.

Publicat in Educatie
Poliția germană a arestat un bărbat suspectat de crimă și acte de canibalism, după ce oasele unei victime au fost găsite într-un parc din Berlin, informează BBC, citat de Digi24.

Publicat in Panorama
Procurorii DIICOT, sprijiniți de polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Gorj, au reținut doi bărbați acuzați de trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism și spălare de bani.

Publicat in Justitie
Grupul de Comunicare Strategică a raportat vineri, 20 noiembrie, alte 9.272 infecții cu coronavirus și  160 de decese din cauza COVID-19.

Publicat in Sanatate
Cinci percheziţii au fost desfăşurate de poliţiştii arădeni în legătură cu activitatea unei firme care ar fi extras şi prelucrat minereu fără drept, fiind indisponibilizate 15 utilaje până la finalizarea anchetei.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30