fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 10 Iulie 2020

Alina Bica, fosta șefă a DIICOT, urmărită internațional cu mandat european pentru infracțiunea de favorizarea infactorilor, și Ioan Bene, de asemenea condamnat în România și urmărit internațional, au fost prinși de polițiștii din Italia, ei urmând să fie aduși în țară.

Publicat in Justitie
Juristul Prefecturii Mehedinți și un șef din Primăria Drobeta Turnu Severin au fost prinși în momentul în care luau 30.000 de euro mită chiar în biroul Prefecturii.

Publicat in Justitie
Ministerul Educaţiei și Cercetării a publicat vineri, 10 iulie, ora 14.00 , pe site-ul admitere.edu.ro, rezultatele repartizării computerizate în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a. La Iași, aproape 200 de elevi vor intra în următoarea etapă de admitere.

Publicat in Educatie
Tribunalul Vaslui a pronunţat vineri, 10 iulie, sentinţa în dosarul în care un elev de liceu a fost judecat după ce a atacat cu cuţitul trei colegi. Agresorul s-a apărat, invocând că a acţionat de frică, spunând că luni la rând a fost hărţuit de victime, elevi cunoscuţi cu probleme de comportament.

Publicat in Moldova
Ministerul Educaţiei și Cercetării a publicat vineri rezultatele repartizării la liceu a absolvenţilor clasei a VIII-a.

Publicat in Educatie
Polițiștii antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Covasna, au efectuat cercetări într-un dosar penal de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc.

Publicat in Justitie
După ce în urmă cu o zi TVR anunța că a depistat un angajat purtător al noului coronavirus, PRO TV anunță public că există cazuri de infectare cu Covid-19 printre angajați.

Publicat in Sanatate
O femeie de 43 de ani din judeţul Botoşani a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost atacată brutal de fostul său partener. Bărbatul a înjunghiat-o de mai multe ori, furios că victima îl părăsise, anul trecut. După faptă, individul a fugit. Urmărit şi încolţit de poliţişti, atacatorul s-a sinucis.

Publicat in Moldova
Doi tineri din Bacău au fost reținuți și doi sunt cercetați în libertate după ce au violat o fată de 15 ani și au filmat faptele. Tânăra este epileptică și la momentul violului era în stare de ebrietate.

Publicat in Moldova
Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Constanţa Nicuşor Constantinescu a fost vineri condamnat, printr- sentinţă definitivă, la patru ani de închisoare cu executare, în dosarul privind achiziţionarea unui elicopter care ulterior a fost preluat de SMURD, iar în decembrie 2014 s-a prăbuşit în Lacul Siutghiol.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 4