fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 22 Iulie 2020

Mă dezgustă încremenirea asta în populism, în demagogie, în bombastic şi fanfaronadă penibilă. Chirica şi Alexe sunt politicieni tineri, dar retorica lor este învechită, sforăitoare, lipsită de realism, de autenticitate, îşi subestimează publicul şi îl consideră o simplă masă de manevră.

Publicat in Editorial
Costel Mateiu, primarul comunei vrâncene Cîmpuri, a murit în această seară într-un accident produs între Focșani şi Bolotești.

Publicat in Moldova
Localitatea Gornet, judeţul Prahova, este a doua în care a fost instituită carantina zonală, a anunţat, miercuri seară, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) printr-un comunicat de presă.

Publicat in Sanatate
Deputatul PMP Petru Movilă face un apel la conducerea statului să aloce sumele necesare pentru construirea Autostrăzii Iași-Târgu Mureș, din cele 79,9 miliarde de euro alocate României la summit-ul Uniunii Europene.

Publicat in Politica Locala
Astăzi, 22 iulie, s-a desfășurat proba scrisă din cadrul examenului național de definitivare în învățământ, sesiunea 2020.

Publicat in Educatie
Ministerul Educaţiei anunţă că 6.480 de candidaţi s-au prezentat mircuri la proba scrisă a examenului de definitivare în învățământ. Dintre aceștia, 8 au fost eliminaţi pentru tentativă de fraudă, iar 433 s-au retras din motive personale. Primele rezultate vor afişate în 29 iulie.

Publicat in Educatie
Mai mulţi angajaţi ai Administraţiei Finanţelor Publice Argeş ar fi luat noul coronavirus după o petrecere la care au participat 20 de colegi. A fost deschisă imediat o anchetă penală pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Publicat in Sanatate
Procurorii DIICOT Buzău împreună cu ofițeri de poliție judiciară au efectuat, în această dimineață, un număr de 13 percheziții domiciliare, pe raza județelor Buzău și Prahova, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane, proxenetism si spălare a banilor.

Publicat in Social
Polițiștii specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase au efectuat, în această dimineață, 10 percheziții, în 4 județe și București, la locuințele mai multor persoane bănuite că ar fi achiziționat fără drept arme neletale și muniție.

Publicat in Social
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au efectuat astăzi 3 percheziții la o persoană bănuită de trafic de droguri de risc. Individul a fost reținut.

Publicat in Social
Pagina 1 din 4