fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 24 Iulie 2020

Un copil şi un bărbat, în vârstă de aproximativ 14 ani, respectiv 44 ani, au murit vineri după ce au fost loviţi de trăsnet în timp ce se aflau pe câmp în cartierul Grui din municipiul Câmpulung Muscel, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş.

Publicat in Social
Ministrul italian al Sănătăţii, Roberto Speranza, a anunţat vineri că a semnat un ordin care instituie carantina pentru persoanele care au călătorit în România şi Bulgaria în ultimele 14 zile.

Publicat in Eveniment
Polițiștii de frontieră din Sarasău au predat autorităților ucrainene patru cetățeni din Afganistan, care au încercat să treacă ilegal frontiera din Ucraina în România.

Publicat in Social
Caz îngrozitor în Neamț, unde o copilă de 13 ani a rămas însărcinată după ce a fost violată de tatăl ei încă de când avea 10 ani. Aciuați în Italia ca oameni săraci, părinții ei au devenit milionari după ce 2 din cei 10 copii au murit într-un accident.

Publicat in Moldova
12 români, angajaţi ai unei companii din Berlin, au fost confirmaţi ca infectaţi cu noul coronavirus, informează vineri MAE, precizând și că trei dintre ei au părăsit spaţiul de carantinare, riscând chiar închisoarea.

Publicat in Eveniment
Senatorul USR Mihai Goțiu este acuzat de mai mulți colegi din partid că ar fi influențat votul dat de grupul USR din Senat pentru proiectul Autostrăzii Unirii. La vot, senatorii partidului s-au abținut, ceea ce a dat naștere criticilor venite din PNL.

Publicat in Parlament
Fostul ministru al Finanțelor Darius Vâlcov a fost achitat vineri într-un dosar în care este judecat pentru instigare la dare și luare de mită. Decizia a fost luată de Tribunalul Gorj și nu este definitivă. Vâlcov este condamnat la închisoare în alte două dosare de corupție, una dintre sentințe fiind pronunțată chiar în acestă săptămână.

Publicat in Justitie
Grupul de Comunicare Strategică a raportat, vineri, alte 1.119 infecții cu coronavirus. Bilanţul epidemiei a ajuns la 42.394 de cazuri de SARS-CoV-2.

Publicat in Sanatate
O femeie de 39 de ani din comuna Cernăteşti, judeţul Dolj, a decedat, iar două minore de 12 şi, respectiv, 15 ani au ajuns la spital după ce un tânăr de 20 de ani, din localitate, fără permis, le-a lovit cu maşina cu care se plimba prin localitate.

Publicat in Social
Deputații Marius Bodea și Cosette Chichirău, candidații USR PLUS la președinția Consiliului Județean Iași și Primăria Iași, au susținut astăzi o conferință de presă la Centrul Expozițional „Moldova”, tema principală fiind transformarea acestei clădiri într-un Mall dedicat micilor fermieri.

Publicat in Administratie Locala
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31