fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 26 Decembrie 2021

Un adolescent în vârstă de 15 ani, căzut duminică de pe ATV într-o râpă din Munţii Baiului, a fost scos de salvamontişti şi transportat cu targa pe munte până la un drum forestier, de unde a fost preluat de un echipaj SMURD pentru a fi transportat la spital.

Publicat in Social
Pompierul din Botoșani care a trebuit imobilizat cu electroșocuri pentru că își bătea soția însărcinată de față cu cei 3 copii a fost condamnat la 2 ani și 4 luni de închisoare cu suspendare și interdicția de a se apropia la mai puțin de 50 de metri.

Publicat in Moldova
Un bărbat de 31 de ani, din Turda, a fost accidentat mortal, sâmbătă seară, de o maşină condusă de un tânăr de 18 ani.

Publicat in Social
Fostul şef al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, a fost nominalizat de publicaţia Balkan Insight între „Eroii anului 2021: Oamenii care au făcut diferenţa”. „Întorc nominalizarea din 2021 către fiecare om care a făcut o sesizare către instituţiile statului şi care nu s-a resemnat în faţa unui răspuns sec”, a transmis Berceanu.

Publicat in Social
Trei tineri au fost amendaţi după ce au postat pe internet un clip în care sunt urcaţi pe portbagajul unei autospeciale a Poliţiei judeţene Prahova.

Publicat in Social
Un poliţist în vârstă de 46 ani, din oraşul Dărmăneşti, s-a sinucis, sâmbătă, cu o armă pe care o deţinea legal, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul principal Cătălina Păduraru.

Publicat in Moldova
349 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore şi au fost raportate 15 decese, a informat, duminică, Grupul de Comunicare Strategică.

Publicat in Sanatate
* Investiția este pe ultima sută de metri. E o realizare importantă pentru o suburbie pentru că în felul acesta copiii pot merge liniștiți de-a lungul comunei fără teama de a fi loviți de mașini
* Noul trotuar este ca o axă pietonală în primul rând pentru drumul la școală sau pentru plimbările mamelor cu copii mici. Tot traseul va fi iluminat și poate fi folosit și de bicicliști
* Primarul Ștefan Timofte anunță alte două finanțări aprobate de CNI: Cămin Cultural și noul sediu al Primăriei, investiții de 20 milioane de lei în total

Primăria Tomești este aproape de a finaliza una dintre investițiile importante: trotuarul care traversează întreaga localitate, de la granița cu Iașul până la ieșirea din ultimul sat – Chicerea. Traseul are peste 8 km. Investiția, în valoare de aproape două milioane de lei, a fost acoperită pe jumătate dintr-un proiect GAL, cealaltă jumătate fiind de la bugetul local.

Trotuarul are o porțiune spectaculoasă: platforme din metal montate deasupra șoselei care traversează comuna în zona de deal.


Publicat in Slideshow HOMEPAGE