fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 06 Februarie 2021

O româncă a provocat o adevărată desfășurare de forțe într-o mică localitate din Austria. Aceasta a fugit dintr-o mașină, după ce i-a spus șoferului că are nevoie la toaletă și s-a rătăcit în întuneric, la temperaturi sub zero grade.

Publicat in Eveniment
Sambata, 06 Februarie 2021 19:09

Coronavirus în România: 2.611 cazuri noi

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.611 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Publicat in Sanatate
Ministerul Sănătății a confirmat încă două decese în rândul pacienților care s-au aflat în Pavilionul V al Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București în timpul incendiului din 29 ianuarie 2021.

Publicat in Sanatate
Un zimbru care face baie de nămol și se tăvălește în praf a fost filmat într-o rezervație din județul Neamț, scrie Mediafax. Animalul a fost observat în timpul unei acțiuni de monitorizare a faunei.

Publicat in Moldova
Primăria Municipiului Arad a anunțat, joi, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că Poliția Locală a confiscat 113 lei de la o persoană care cerșea pe stradă.

Publicat in Social
Premierul Florin Cîțu a declarat, sâmbătă, că România va încerca să producă vaccinul anti-Covid în România, la Institutul Național de Cercetare Cantacuzino. Acesta a spus că a discutat cu executivul european despre disponibilitatea de a produce serul. Totodată, el a afirmat că România nu va achiziționa vaccinul rusesc Sputnik V.

Publicat in Sanatate
Un copil în vârstă de 5 ani din comuna Repedea a decedat după ce a înghiţit un obiect aflat într-o ciocolată cadou, a informat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma.

Publicat in Social
Preafericitul Părinte Patriarh Teofil al III-lea, Patriarhul Ierusalimului, a condamnat ieri la Ierusalim atacul comis de un extremist israelian împotriva Bisericii Ortodoxe Române, pe care a descris-o drept „o biserică soră”, potrivit The Jerusalim Patriarchate.

Publicat in Eveniment
Un atac sângeros a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă la Timișoara, în apropierea Gării de Nord.

Publicat in Social
Un gălățean și-a incendiat apartamentul în noaptea de vineri spre sâmbătă, când pompierii s-au luptat cu flăcările și i-au evacuat pe locatarii din bloc. Este a patra oară când bărbatul își incendiază locuința, potrivit pompierilor, punând în pericol tot blocul în care locuiește.

Publicat in Moldova