fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 18 Iunie 2021

Un bărbat a murit, vineri seară, după ce a căzut într-o canalizare descoperită, plină cu apă, din municipiul Galaţi, într-o zonă în care se efectuau lucrări.

Publicat in Moldova
A venit și momentul mult așteptat, când festivalurile de muzică își fac loc pe agenda noastră pentru timpul liber. Știm, și nouă ne-a fost dor! Așa că vom fi prezenți la Rocanotherworld, care se va desfășura între 23 și 27 iunie 2021. Și pentru că suntem entuziasmați, ne pregătim cum se cuvine, cu premii pentru iubitorii de muzică.

Publicat in Timp Liber
Un bărbat intrat într-o depăşire a produs un accident mortal. Tragedia a avut loc pe Drumul Naţional 76 Deva - Brad, în localitatea Şoimuş.

Publicat in Social
O nouă generație de capre negre a apărut în Retezat, animalele fiind monitorizate de către rangerii Parcului Național Retezat.

Publicat in Social
S-au făcut redistribuiri și transferuri de personal la Serviciul de Înmatriculări Timiş, după ce nouă angajaţi au fost arestaţi preventiv pentru luare de mită.

Publicat in Administratie Locala
Un român a murit în Salzburg, Austria, după ce a sărit într-un râu pentru a recupera geanta unei femei.

Publicat in Eveniment
Un urs a fost lovit, vineri, de o maşină, în zona localităţii clujene Fizeşu Gherlii, iar animalul a fost ulterior eutanasiat din cauza rănilor grave suferite.

Publicat in Social
16 persoane au fost reţinute pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, proxenetism, spălare a banilor şi camătă, urmând să fie prezentate vineri judecătorilor Tribunalului Constanţa, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, a informat DIICOT Constanţa.

Publicat in Justitie
În urma cooperării polițienești internaționale, dintre autoritățile din România și autoritățile din celelalte state membre UE, seara trecută, a fost reținut, în Grecia, un bărbat, cetățean afgan, urmărit la nivel internațional, pentru omorul comis în Timișoara, anul acesta.

Publicat in Justitie
Polițiștii Antidrog,  împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. Călărași, au efectuat 5 percheziții domiciliare, în județul Constanța, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc. Un bărbat a fost prins, în flagrant delict, în timp ce ar fi deținut droguri de risc(cannabis), pe care ar fi urmat să le comercializeze.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3