fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 09 Iunie 2021

Primarul comunei Satu Mare, Toader Adrian Lavric, în vârstă de 47 de ani, a dispărut de acasă în urmă cu două zile. Bărbatul a fost văzut ultima dată ieşind din sediul primăriei în după-amiza zilei luni, 7 iunie. De atunci niciun salariat al instituţiei publice nu a mai putut să dea de el. 

Publicat in Moldova
Preşedintele Organizaţiei judeţene a PNL Vaslui, Nelu Tătaru, şi-a anunţat susţinerea pentru premierul Florin Cîţu, care va candida la şefia partidului.

Publicat in Parlament
Anual, la 40 de zile de la Înviere, într-o zi de joi, creştinii sărbătoresc Înălțarea Domnului. Acestei zile îi sunt specifice o serie de tradiţii şi superstiţii, păstarete cu mare sfinţenie de credincioşi, menite să aducă sănătate şi bunăstare.

Publicat in Social
RAR anunţă înmatricularea unui Bugatti Veyron în România. Bolidul a fost produs în 2011 şi la vremea respectivă costa aproximativ două milioane de dolari.

Publicat in Auto
Un tânăr care a obținut permisul de câteva luni a fost amendat cu 1.500 de lei după ce pe rețelele de socializare a apărut un filmuleț cu el făcând drifturi cu mașina în curtea unei școli din comuna Cotnari.

Publicat in Social
În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 140 de cazuri noi de infectare cu coronavirus. Grupul pentru Comunicare Strategică anunță 228 decese, din care însă 214 s-au înregistrat în lunile anterioare.

Publicat in Sanatate
CNCD nu îl sancționează pe ÎPS Teodosie pentru afirmațiile sale referitoare la femei și aruncă această responsabilitate în sarcina Bisericii Ortodoxe Române (BOR).

Publicat in Social
O rachetă antigrindină a căzut, ieri, într-o curte din comuna Biliești, informează Monitorul de Vrancea.

Publicat in Moldova
O tânără de 18 ani din Prahova a fost sechestrată și violată de nouă bărbați, o noapte întreagă.

Publicat in Social
O femeie din Galați a fost prinsă la volan într-o avansată stare de ebrietate și fără permis de conducere. În mașină pe care o conducea erau și doi copii, pe care i-a pus astfel în pericol. Ea este acum cercetată penal.

Publicat in Moldova
Pagina 1 din 3