fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 25 Decembrie 2022

Fostul comandant șef al Forțelor Terestre ale Federației Ruse, generalul de armată Alexei Maslov, a murit duminică, la vârsta de 70 de ani, scrie agenția de presă din Rusia, TASS.

Publicat in Eveniment
Vladimir Putin este bolnav în stadiu terminal și este ținut în viață de medici pentru a-și termina războiul din Ucraina, susțin noi rapoarte, transmite Daily Star.

Publicat in Panorama
Brigada Rutieră a anunţat că un tânăr în vârstă de 18 ani care conducea un autoturism pe şos. Gheorghe Ionescu-Siseşti a produs un accident după ce s-a răsturnat și a lovit alte două autovehicule.  

Publicat in Social
Două elicoptere SMURD participă la operaţiunea de căutare a celor patru cetăţeni ucraineni care încercau să ajungă în România, traversând graniţa alpină prin Munţii Maramureşului, la o altitudine de 1.800 de metri, a informat, duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, Oana Pârcălab.

Publicat in Social
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a acuzat, sâmbătă, autorităţi locale din Bucureşti că „au minţit" atunci când au spus că autocarul implicat în accidentul de la Pasajul Unirii, soldat cu 21 de răniţi şi un deces, a lovit lanţurile prelimitatorului de înălţime.

Publicat in Administratie Locala
La 25 decembrie 1989, se desfășura procesul soţilor Ceauşescu în faţa Tribunalului Militar Extraordinar.

Publicat in Justitie
Un important şantier naval rusesc specializat în construcţia de submarine non-nucleare a anunţat că directorul său general a murit subit sâmbătă, după 11 ani de activitate, dar nu a oferit detalii, transmite Reuters.

Publicat in Panorama
Sirenele de raid aerian au sunat duminică dimineaţa la Kiev şi în toate regiunile Ucrainei, au anunţat oficiali ucraineni.

Publicat in Eveniment